Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΑΥΡΙΟ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΗ


Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Προληπτικά εκτός ο Kresic.

Οι Lucio Filomeno και Vladan Ivic προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός κανονικού ρυθμού ο Dario Kresic εξαιτίας μικροενοχλήσεων στον τένοντα του δεξιού γονάτου.
Abubakari, Moon, Vitolo ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ Sznaucner και Contreras ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Πριν την προπόνηση ο Fernando Santos μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο.

Σχετικά με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των παικτών και αν αυτό έχει να κάνει με το είδος της προετοιμασίας που έγινε φέτος στην ομάδα, ο Fernando Santos είπε στη συνέντευξη τύπου:
«Ένα δεδομένο είναι ότι έχουμε πράγματι πολλούς τραυματισμούς. Από αυτούς, όμως, είναι 2-3 περιπτώσεις μυϊκών τραυματισμών, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προέρχονται από την καταπόνηση και την κόπωση της προπόνησης. Και σε μια προετοιμασία μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης ξέραμε ότι παίρνουμε ένα ρίσκο κι ότι θα είχαμε μερικά τέτοια συμπτώματα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι τραυματισμοί προέρχονται από χτυπήματα ή κακοδαιμονία. Και φυσικά ο τραυματισμός του Κοντρέρας που δεν έχω συναντήσει ποτέ σε 40 χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, προέκυψε τη δεύτερη κιόλας μέρα της προετοιμασίας, ενώ ο παίκτης προερχόταν από διακοπές. Όπως μου είπαν, είναι ένας τραυματισμός που παρουσιάζεται σε αθλητές που τρέχουν 110 μέτρα με εμπόδια ή σε μαραθωνοδρόμους! Υπολογίζαμε να επανέλθει σε 30-40 ημέρες μετά την επέμβαση που έκανε, αλλά με μεγάλη προσπάθεια στην αποθεραπεία του ίσως καταφέρει να μειώσει τον χρόνο αυτό».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΑΚΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-10, Γιώργου Φωτάκη, θα γίνει το Σάββατο 19/9 και ώρα 14.30, στο ΠΑΟΚ Megastore.
Η απονομή θα γίνει από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σταύρο Σαράφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου