Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΥΘΥΝΕΣ KAI ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΛΑΘΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ


O Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή ισοπαλία («ο προπονητής ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας»), δεν δίστασε να αναφερθεί και στα ατομικά λάθη των παικτών, τα οποία κόστισαν βαθμούς για τον ΠΑΟΚ.

«Μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορεί να κάνουν λάθη γιατί αυτοί παίζουν μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα όμως δεν το ήθελαν. Επρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι για να τα αποφύγουμε. Δεν δείχνω με το δάχτυλο κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος και συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το ματς. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ δυνατή που πιέζει σε όλο το γήπεδο. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση, να πιέσουμε δηλαδή ψηλά και παίξουμε από τα πλάγια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το καταφέραμε όσο θα θέλαμε παρά τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Χωρίς μπάλα ήμασταν πολύ παθητικοί και τελικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πρεσάραμε πιο πολύ, καταφέραμε να κερδίσουμε μία μπάλα κοντά στην περιοχή και να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε υποχρέωση από εκεί και πέρα να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Αστέρας στο 2ο ημίχρονο δεν έδειξε τίποτα σε αντίθεση με το πρώτο που ήταν αρκετά καλός. Μπορούσαμε να πετύχουμε εμείς το δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς, δεχθήκαμε όμως το γκολ της ισοφάρισης. Τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τις είχαμε. Ο Αστέρας δούλεψε και μόχθησε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Οταν δημιουργείς πέντε με έξι ευκαιρίες πρέπει να το ''καθαρίσεις''. Μια ομάδα σαν τη δική μας πρέπει να τελειώνει τα παιχνίδια αυτά».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» τόνισε ο Πάμπλο Γκραρσία, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα. «Αξίζαμε τη νίκη, καθώς προηγηθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο. Από δικό μας λάθος όμως ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και μπήκε στο ματς. Πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εκ νέου».

ΑΡΑΜΠΤΖΗΣ: «Ηταν πέναλτι»
Απόλυτος αναφορικά με τη φάση του 21ου λεπτού στην οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι παρουσιάστηκε ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης φάσης, Νίκος Αραμπατζής. «Ενιωσα επαφή και γι’ αυτό έπεσα. Θεωρώ ότι ήταν 100% πέναλτι, το είπα στον διαιτητή, ο οποίος μου απάντησε όμως ότι δεν είδε τίποτε».

ΒΙΕΡΙΝΙΑ: «Ακουσα το χτύπημα στο μαρκάρισμα του Μπαστία πάνω στον Αραμπατζή. Ηταν πέναλτι», ενώ αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς, αλλά δυστυχώς για εμάς δεν τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου