Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ 2-1 ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ


Μέτριος ο ΠΑΟΚ άλλη μια φορά απέναντι σε έναν Παναθηναικό ο οποίος δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και παρόλα αυτά χάσαμε με 2-1 και με έναν Σπάθα διακριθέντα καθώς μετά την ισοφάριση του Βιερίνια άρχισαν τα περίεργα σφυρίγματα.

Η ομάδα μας δεν απέδωσε άλλη μια φορά τα αναμενόμενα αν εξαιρέσουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι είχαν καλή απόδοση από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα.Από τους κορυφαίους και πάλι ο Βιερίνια ο οποίος ήταν δραστήριος σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ θετικός και ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος συνεχίζει να έχει μια σταθερή καλή απόδοση όπως και ο Κώστας Χαλκιάς ο οποίος στις φορές που χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί.
Διακριθέντας για τον πολυκοτερικό ο Σπάθας ο οποίος έπνιξε πολλές κίτρινες κάρτες στα καραγκιοζιλίκια του στυλ Καραγκούνη σε τάκλιν του Κατσουράνη Σαριέγκι ενώ γελάμε ακόμα για την αποβολή του Ίβιτς.Δεν είναι τυχαίο πως από την στιγμή που ισοφαρίσαμε ο Σπάθας άλλαξε την νοοτροπία του στα σφυρίγματα καθώς στα επόμενα 5 λεπτά μας έβαλε μέσα στην εστία με απανωτά φάουλ και κιτρίνισε τον Γκαρσία σε ένα συνηθισμένο φάουλ στο χώρο του κέντρου που στις αντίστοιχες περιπτώσεις με τους παίκτες του Παναθηναικού με ζόρι έδινε φάουλ.Σίγουρα το χειρουργείο δεν ήταν όπως κάποια άλλα ήταν λεπτό και προσεκτικό και ούτε σημαίνει πως καλύπτει την μέτρια εμφάνιση μας και πάλι.Η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά και θα πρέπει επιτέλους να μπορέσει να δουλέψει όλη μαζί γιατί αυτό με τους τραυματισμούς δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικές ομάδες.
Κακά τα ψέμματα ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα χωρίς σέντερ φορ και ότι κάνουμε θα το κάνουμε από τους ακραίους μας.
Την επόμενη εβδομάδα υποδεχόμαστε την Ξάνθη και όλοι θα δώσουμε και πάλι το παρών αναμένωντας να επιστρέψουν και κάποιοι παίκτες ακόμα στην βασική 11αδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ): """Είδαμε ένα παιχνίδι που στα πρώτα 20-25 λεπτά η ομάδα έδειξε μικρή προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ο αντίπαλος μας πίεσε και αυτό φάνηκε ότι όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια ούτε 5 δευτερόλεπτα δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε. Κάναμε αβίαστα λάθη, δεν ξεμαρκαριζόμασταν σωστά. Ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύθηκε και προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, η ομάδα μας τότε απελευθερώθηκε και ανεβήκαμε. Πετύχαμε την ισοφάριση, κάναμε αυτά που είχαμε πει. Ακόμα είχαμε και δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ισορροπημένο ματς, αμυνθήκαμε σωστά, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε και να προηγηθούμε με τον Κουτσιανικούλη. Ο ΠΑΟ στην πρώτη φάση που δημιούργησε πέτυχε το γκολ, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μετά ο Παναθηναϊκός λόγω εμπειρίας, έδειξε χαρακτήρα και σπατάλησε χρόνο. Διαθέτει ακόμα παίκτες με ποιότητα που κρατούσαν την μπαλα΄. Το ποδόσφαιρο έχει ξεκάθαρα παίκτες που κάνουν την διαφορά. Να δώσουμε συγχαρηρήρία σε παίκτες ΠΑΟ για νίκη αλλά και δικούς μας για την εμφάνιση.

(Ηταν ρίσκο η αλλαγή 3 αμυντικών από το προηγούμενο ματς): "Σίγουρα ήταν ρίσκο, αλλά θέλαμε την νίκη. Ετσι και στο προηγούμενο ματς που βάλαμε τον Λίνο. Σήμερα ξέραμε ότι θα παίξει ο Σαλπιγγίδης και προτιμήσαμε τον Σαβίνι. Εγώ είμαι ο προπονητής και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και διαβάζοντας το ματς και αναλύοντας τον αντίπαλο."

(Ενα σχόλιο για διαιτησία): "Εγώ δεν μπόρεσα να δώ την φάση, αν ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε σίγουρα επηρέασε πολύ την εικόνα του ματς. θα την δούμε. Για την φάση του Βλάνταν δεν υπάρχει λόγος να δει 2η κίτρινη κάρτα, υπήρχαν και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που θα έπρεπε να πάρουν κάρτα και δεν πήραν αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ"

(Ενα σχόλιο για την αξία του Κατσουράνη): "Είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά"".

«Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Απογοητευμένος από την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στο Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με το οποίο έκλεισε η όγδοη αγωνιστική της Superleague , εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, Πάμπλο Κοντρέρας: «Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όμως πιστεύω ότι το λιγότερο το οποίο αξίζαμε να πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν τουλάχιστον ο ένας βαθμός της ισοπαλίας».

ΣΚΟΡΕΡ: 23’, 70’ Κατσουράνης - 39' Βιεϊρίνια
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 86’ Ιβιτς (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42' Σαριέγκι - 37' Ιβιτς, 44' Γκαρσία, 51’ Κοντρέρας, 52’ Σορλέν
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα (87' Σιμάο), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης (66’ Λέτο), Καραγκούνης (90' Ρουκάβινα), Σισέ.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (76’ Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σαβίνι, Γκαρσία, Φωτάκης (73’ Παπάζογλου), Σορλέν, Κουτσιανικούλης (69’ Μουν), Βιεϊρίνια, Ιβιτς.

Καρέ-Καρέ

22ο λεπτό: Κεφαλιά του Σισέ, η μπάλα λίγο άουτ.

23ο λεπτό: ΓΚΟΛ!!! Με κεφαλιά του Κατσουράνη, μετά από σέντρα του Νίνη, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ.

34ο λεπτό: Ο Χαλκιάς έκλεισε σωστά τον Σαλπιγγίδη και έδιωξε σε κόρνερ.

39ο λεπτό: ΓΚΟΛ!!! Με ωραίο σουτ ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ.

56ο λεπτό: Μακρινό ευθύβολο σουτ του Καραγκούνη, στη γωνία του ο Χαλκιάς.

63ο λεπτό: Σέντρα σουτ του Νίνη, σε κόρνερ ο Χαλκιάς.

70ο λεπτό: ΓΚΟΛ!!! Ωραία ομαδική προσπάθεια του Παναθηναϊκού με τελικό αποδέκτη τον Κατσουράνη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

78ο λεπτό: Διαγώνιο σουτ του Σαλπιγγίδη, απέκρουσε δύσκολα ο Κρέσιτς.

84ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

86ο λεπτό: Ο Ίβιτς ανακόπηκε από τον Σπάθα για χέρι, αλλά όπως φάνηκε από το ριπλέι δεν υπήρχε παράβαση. Μάλιστα ο Σέρβος αποβλήθηκε.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου