Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 83-60


Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα για την ομάδα μας από τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη με 83-60 σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να κοιτάξουμε να συνέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα,τραγικά ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες χαμένα καρφώματα λέι απ λάθη επί λαθών σε όλη την διάρκεια έφεραν αυτή την βαριά ήττα.
Από την αρχή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά είχε φτάσει σε διψήφιο πόντο 29-17 και από κει και πέρα έκλεισε το ημίχρονο με την διαφορά στους 20 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα μιας και δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα όπου απλά διατηρήθικε αυτή η διαφορά.
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω ούτε να πούμε περισσότερα έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και από κει και πέρα ξέρουμε ότι έχουμε παίκτες που σίγουρα η αξία τους δεν είναι αυτή που έδειξαν σήμερα.
Όλοι στον Μπασκετικό ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψουν πολύ για να αλλάξουν το κλίμα και την τραγική εικόνα που παρουσίασαν σήμερα!

Συγχαρητήρια στους 300 περίπου οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους και πάλι αλλά δυστυχώς από την ομάδα μας μόνο ο λαός ήταν παρών.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 49-29, 72-44, 83-60

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 3 (1), Χαραλαμπίδης 16 (4), Ostojic 9, Johnsen 9 (1), Smith 8 (2), Κολόκας, Τσακαλέρης 1, Blackney 15 (2), Κομποδιέτας, Davis 6, Βουγιούκας 16.
ΠΑΟΚ: Monroe 4 (1), Καυκής 4, Gregory 9, Ταπούτος 16 (1), Καλλές, Τσιάρας 5, Avery, Καλαϊτζίδης 1, Helliwell 2, Γιαννακίδης 5 (1), Drobnjak 11, Gecevski 3 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου