Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

4/10/1999 - 4/10/2009 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ


Ήταν ξημερώματα Δευτέρας. Ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και περιχαρείς οι φίλοι του ΠΑΟΚ γύριζαν νύχτα με τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν έφτασε ποτέ. Στην καταραμένη κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στις 4:15 το πρωί το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επενέβαιναν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε στην προσπάθεια να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με διερχόμενο φορτηγάκι και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο σε 6 φίλους του ΠΑΟΚ καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Οι έξι νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε σε βαρύ πένθος και το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.


Ας ελπίσουμε όλοι να μην ξαναγίνει ποτέ τίποτα τέτοιο παρότι οι εκδρομές συνεχίζουν να γίνονται κάτω από συνθήκες επίφοβες μιας και ο ίδιος οδηγός είναι αναγκασμένος να κάνει αποστάσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα την ίδια μέρα με την επιστροφή πάντα αργά το βράδυ μετά από μόλις 2 ώρες ξεκούρασης.

Αδέρφια Ζείτε Εσείς Μας Οδηγείτε...........Δεν Θα σας ξεχάσουμε ποτέ.

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ.

Υ.Γ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΟ (GRAFFITI) ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου