Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Ο Ζήσης Βρύζας αποδέχθηκε την πρόταση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του «δικέφαλου». Ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής της ομάδας διαδέχεται τον Θοδωρή Ζαγοράκη που... σόκαρε χθες τους πάντες με την παραίτησή του.

«Προχωράμε ενωμένοι, βάσει του πλάνου που έχουμε, βάζοντας τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα», τόνισε ο Ζήσης Βρύζας μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

«Αποδέχθηκα την πολύ τιμητική πρόταση του Δ.Σ. Προχωράμε ενωμένοι με το σχέδιο και το πλάνο που έχουμε. Βάζοντας τον ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα. Ο Θοδωρής ήταν αδερφός, εγώ έχω τις δικές μου δυνάμεις και προσωπικότητα.

Ήταν θετικό που σύσσωμο το Δ.Σ. συμφώνησε με την πρόταση να αναλάβω την προεδρία, κάτι που σημαίνει ότι προχωράμε ενωμένοι», τόνισε ο Ζήσης Βρύζας και πρόσθεσε για τον Ζαγοράκη: «Να σεβαστούμε την απόφαση του Ζαγοράκη, ο ίδιος θα δώσει απαντήσεις».

Όπως έγινε γνωστό από τα μέλη του Δ.Σ. αποτελούσε προσωπική επιθυμία του Θοδωρή Ζαγοράκη να αναλάβει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι θα υπάρξει συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος. Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου θα ενημερώσει τον Πορτογάλο για την κατάσταση και λογικά θα του εκφράσει στη στήριξή του.

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του Σάντος αν θα δεχθεί να συνεχίσει απόντος του Ζαγοράκη αφού είναι γνωστό ότι είχε δηλώσει: «Μαζί ήρθαμε, μαζί θα φύγουμε».

Εξάλλου, στις 15:30 είναι προγραμματισμένο φιλικό της πρώτης ομάδας με την ομάδα Νέων και μένει να δούμε αν το ραντεβού με Σάντος θα γίνει πριν ή μετά το φιλικό.



O Ζήσης πιστεύουμε ότι ήταν η ιδανική λύση μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη τον οποίο ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας.
Ο Ζήσης Βρύζας πλέον καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας που συνεχίζεται από όλους μας και ένα είναι το σίγουρο ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Καλή επιτυχία Ζήση
Θόδωρε σε ευχαριστούμε για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου