Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 :ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΖΗΣΗ



Μέσα σε λίγες ώρες διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αποχώρησε ο Θόδωρος Ζαγοράκης με μία αινιγματική ανακοίνωση, οι υπόλοιποι συνεργάτες του παρέμειναν στη θέση τους και τελικά τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας.

Αν και όλα έγιναν πολύ γρήγορα οφείλουμε να πούμε ποια είναι η θέση του συνδέσμου μας.

Καταρχήν ευχαριστούμε θερμά τον Ζαγοράκη για όλα όσα πέτυχε στο διάστημα της θητείας του. Η αποπληρωμή όλων των χρεών προς τρίτους μέσω της συνετής διαχείρισης των χρημάτων του κόσμου, η έναρξη κατασκευής του ιδιόκτητου προπονητικού μας κέντρου, η πρωτοφανής συσπείρωση του κόσμου όπως εκφράστηκε μέσω των δεκάδων χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας, των χιλιάδων μετόχων και της μονίμου γεμάτης Τούμπας και η επαναφορά της χαμένης αξιοπιστίας του συλλόγου έχουν σίγουρα τη σφραγίδα του πρώην προέδρου. Στο αγωνιστικό, επίσης έγιναν πολλά βήματα μπροστά, χωρίς όμως ακόμα να έρθουν οι επιτυχίες, δηλαδή οι τίτλοι. Απο εκεί και πέρα ο Θόδωρος Ζαγοράκης οφείλει σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακοινώσει δημόσια και υπεύθυνα σε όλους ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί για να ολοκληρώσει τη σχέση εμπιστοσύνης που ανέκαθεν είχε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να μη γίνει η αιτία διχόνιας του κόσμου του ΠΑΟΚ εξαιτίας της παρερμήνευσης της απόφασής του.

Αυτά για το παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας θα έχει την αμέριστη στήριξη μας για να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες τομές που χρειάζεται η ομάδα. Για εμάς και θέλουμε να πιστεύουμε για την πλειονότητα του κόσμου δεν άλλαξε τίποτα. Θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε μαζικά στην Τούμπα και σε κάθε εκτός έδρας γήπεδο για να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τα 4 ιερά γράμματα. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε αποκλειστικά τα οπαδικά μας καθήκοντα και θα προστατεύσουμε την ομάδα απο όλους τους καλοθελητές που μάταια νομίζουν ότι ξαναήρθε η ώρα για να κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ (π.χ. βετεράνοι, συνεργάτες των πρώην αμαρτωλών διοικήσεων, δημοσιογράφοι, λαμόγια, ερασιτέχνης).

Το σημαντικό ζήτημα και συγχρόνως το στοίχημα της χρονιάς είναι να διατηρήσουμε τα θετικά στοιχεία απο την εποχή Ζαγοράκη και να περιορίσουμε τα λαθη μας. Φάνηκε περίτρανα ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανένα σωτήρα, όσο υπάρχει συσπειρωμένος ο λαός του. Επίσης όμως φάνηκε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ενεργός, κοντά στην ομάδα, μακριά απο τα ραδιόφωνα και να εξαλείψει τη νοοτροπία που τον θέλει να έχει γνώμη ακόμα και για το ποιος κουρεύει το γρασίδι γιατί έτσι καλλιεργείται η μιζέρια που δυστυχώς βασιλεύει εδώ και χρόνια στην πόλη του ΠΑΟΚ. Εμείς απο τη μεριά μας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας καλή τύχη στον Βρύζα και του υποσχόμαστε ότι θα μας έχει δίπλα του όσο διαπιστώνουμε ότι τα όνειρα μας ταυτίζονται. Σαν πρώτη κίνηση κατα τη γνώμη μας επιβάλλεται να θωρακίσει τα γραφεία της ΠΑΕ για να σταματήσουν άμεσα να μπαινοβγαίνουν μερικοί γραφικοί αργόσχολοι, να συνεχίσει τη μεθοδική δουλειά που έκανε στο προηγούμενο πόστο του και να λέει στον κόσμο την αλήθεια. Το στοίχημα είναι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε

ΥΓ: Η ερπετική προπαγάνδα των τελευταίων ημερών είναι πραγματικά για σεμινάριο. Η ολιγομελής ομάδα των πρώην φιλάθλων του Αρη Θεσσαλονίκης και νυν παραγόντων, εκδοτών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και ιδιοκτητών ΠΑΕ και ΚΑΕ (που πλέον είναι ένα σώμα και μία καρδιά με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του τόπου) έχει δώσει ένα ανεπανάληπτο και άκρως διασκεδαστικό ρεσιτάλ ψευδολογίας και παπαρολογίας με απώτερο στόχο να κατασκευάσει ενόχους και εξιλαστήρια θύματα απο το πουθενά. Όσοι κάνουν τον κόπο και παίζουν το παιχνίδι τους μπαίνουν μία και καλή στη λίστα των εχθρών του ΠΑΟΚ.
http://www.paokgate4.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου