Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΦΑΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ


Αναδημοσίευση ενός άρθρου του Σταύρου Κόλκα το οποίο μας βρίσκει 100% σύμφωνους!
Υπάρχουν στιγμές που η προσωπικότητά σου μειώνεται από πράξεις άλλων.
Ναι ρε, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, κυρίως δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι. Μέχρι να φάει το γκολ, ήταν και δεν ήταν στο γήπεδο.
Στη συνέχεια ισοφάρισε ο Βιεϊρίνια, στη μοναδική φάση που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από αυτές που δούλευαν μέσα στην εβδομάδα. Τι το θέλαμε οι καημένοι.

Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, είναι ένα ακόμη παιδάκι, που νομίζει πως μπορεί να ασελγεί. Η στάση του, από το σαράντα μέχρι και το τέλος, ήταν απαξιωτική και προσβλητική απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα παραθέσω γεγονότα.

Θα υπάρξουν πάλι οι χαζοί που θα μου λένε πως δεν παίξαμε, αλλά θα απαντήσω από τώρα. Και πως να παίξουμε όταν.

1) Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

2) Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

3) Όταν πριν από το παιχνίδι, ο Σπάθας λέει στον Χαλκιά να «προσέχετε με τα τραβήγματα μέσα στη περιοχή» ή κάτι ανάλογο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως σε θέλει χαλαρό, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

4) Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

5) Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι.

6) Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

7) Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

8) Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

9) Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

Η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζεται από τον Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή, έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτονται για εμάς. Ένας τύπος, σχεδόν αστείος, είναι αυτός που ορίζει το κλίμα.

Την ίδια στιγμή, πολύ από εσάς, αποδυναμώνετε εμάς όταν βλέπουμε όργια και τολμάμε να μιλήσουμε για αυτά που βλέπουμε.

Ο Σπάθας ήταν προκλητικός, μαζί του και ο επόπτης, ο Ακρίβος. Το παιχνίδι πήγε στον Παναθηναϊκό, που ναι μεν ήταν καλύτερος, αλλά αυτό δεν προϋποθέτει νίκη.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, θα πάνε χέρι – χέρι μέχρι και το μεταξύ τους παιχνίδι. Το πήραμε το μήνυμα εδώ και καιρό, όμως νομίζω πως πρέπει κάπως να αντιδράσουμε.

Γίνεται λόγος για τη βία και τους αλήτες, αλλά οι μεγαλύτεροι από αυτούς παίρνουν αποφάσεις και μοιράζουν πρωταθλήματα. Ο εισαγγελέας δεν πρέπει να επέμβει;

Αλλά πως να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η μάζα των μεγάλων ικανοποιείται βλέποντας τις… υπερομάδες τους, να κερδίζουν.

Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι τα κακά παιδιά, που είναι αναγκασμένοι να τρώνε τις σφαλιάρες και να υπομένουν, σύμφωνα με τη δική τους λογική.

Σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο, η Θεσσαλονίκη βιώνει έναν παρατεταμένο βιασμό και δε νομίζω να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λύσεις.

Έχουν παρουσιάσει την πόλη, ως τη χαρά του καθυστερημένου διανοητικά. Σου λένε, Ψωμιάδη βγάζεις νομάρχη και Παπαγεωργόπουλο δήμαρχο. Είναι τόσο βλάκες, που δεν κατανοούν, πως η Θεσσαλονίκη δεν έχει επιλογές, αφού το σημαδεμένο παιχνίδι των κομμάτων εξουσίας, αυτούς θέλει τοπικούς άρχοντες. Μήπως είναι τυχαίες και οι επιλογές προσώπων σε αθλητικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας; Μήπως οι «γεςμεν» είναι αυτοί που βολεύουν την κατάσταση;

Βρέθηκαν υγιείς άνθρωποι να διοικήσουν τον ΠΑΟΚ και αμέσως να πέσουν να τους φάνε. Πριν έρθει ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ, λέγανε ο ΠΑΟΚ του Γκαγκάτση. Μόλις ήρθε τα ίδια και στο τέλος, αφού έφυγε, «μιλάτε εσείς που είχατε τον Γκαγκάτση»;

Δεν είναι ότι ως ΠΑΟΚ, βιώνεις ένα «νταβατζιλίκι» άνευ προηγουμένου, είναι ότι το βιώνεις και από τον κάθε κουτσό – στραβό – χαζό που νομίζει πως ελέγχει καταστάσεις.

Και εσύ κακομοίρη, συνεχίζεις να τρως τη σάρκα σου, όποτε αυτοί το επιλέξουν.

ΥΓ Δηλαδή, 15 χρόνια ο Καραγκούνης βουτάει με το παραμικρό. Δεν υπάρχει διαιτητής που να μην το έχει καταλάβει. Εκεί, καταλαβαίνεις και τον δόλο του.
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/2009/10/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B7-%CF%86%CE%AC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85/

2 σχόλια:

  1. kolka omws afou viazei politika ti saloniki i a8ina giati sinexizoun oloi na tous psifizoun???
    o PAOK exase k logo t diaititi k giati den kinigise ti niki(To LEgomeno komple3 t santos)

    a re PAOKARA poses pikres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί βρε βλάκα, δεν έχουν επιλογές και τους βγάζουν οι παπούδες και οι γιαγιάδες. Βλάκα, ε βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου