Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεκαθάρισε, μετά την άσχημη πρεμιέρα της ομάδας μας στην Κυψέλη, πως «δεν είναι δυνατό να δούμε ξανά τόσο άσχημο πρόσωπο».

«Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο δεν είναι δείγμα των δυνατοτήτων μας, γιατί παίξαμε πολύ άσχημα και τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Και δεν είναι δυνατό να δούμε ξανά τόσο άσχημο πρόσωπο. Οσο περνάει ο καιρός βελτιώνονται και οι παίκτες και η ομαδικότητά μας. Ελπίζουμε ότι το Σάββατο, παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι, οι παίκτες μας θα είναι πολύ πιο έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τον Άρη», επεσήμανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως θα θέλει και ο Άρης. Εχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε, αν και πολλά πράγματα ίσως και να μην τα ξέρουμε γιατί έχει αλλαγές ο αντίπαλος. Εχει κάνει και αλλαγές παικτών και έχει γεμάτο και καλό ρόστερ. Έχει σε όλες τις θέσεις παίκτες, που στο παρελθόν ήταν βασικές μονάδες στις ομάδες που ήταν», συνέχισε.

«Σε αυτό το παιχνίδι αλλάζει όλη η ψυχολογία των παικτών, υπάρχουν βέβαια πολλοί ξένοι παίκτες κι αυτό αλλοιώνει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, αλλά ακόμη κι έτσι, νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά και ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα βοηθήσει την ομάδα μας σε αυτό τον τομέα», ανέφερε ο Μαρκόπουλος.

«Είναι ένα ντέρμπι και πάντα ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ - Άρη εξιτάρει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου