Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Καταφέραμε να αναστήσουμε και το αεκάκι που πήγαινε από φάπα σε φάπα.Ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ και άλλη μια φορά είδαμε το αρνητικό σερί των ντέρμπι να μεγαλώνει.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο καλά στημένος εξουδετέρωσε την αεκ η οποία δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι είχαμε την κατοχή της μπάλας είχαμε το κέντρο κάναμε τις ευκαιρίες με την πρώτη με τoν Φωτάκη μόλις στο 4ο λεπτό αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία και φτάσαμε στο αποκορύφωμα στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ζλάταν Μοουσλίμοβιτς να αποτυγχάνει 2 φορές να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση.
Γνωστό το έργο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η αεκ από το πουθενά χάρη σε μια καλή προσπάθεια του σκόκο που κατέληξε σε πάσα από σουτ έδωσε την ευκαιρία στον μαντούκα να σκοράρει και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα για την ομάδα μας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι φταίει και όποτε δεχόμαστε γκολ σε ντέρμπι με τους τρεις της Αθήνας χάνουμε την οργάνωση χάνουμε τον ρυθμό χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση και ιδίως σήμερα έχοντας απέναντι μας μια ομάδα φάντασμα που βασιζόταν όλο και όλο σε έναν παίκτη τον σκόκο και καταφέραμε και τους κάναμε μάγκες.
ΩΣ ΠΟΤΕ?

Ποια ήταν η αεκ σήμερα και μετά το γκολ πάλι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε?
Μας φόβισε η καυτή ατμόσφαιρα των παππούδων και των οικογενειών του Οακα?

ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ?

Η αεκ ιδίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ομάδα για γέλια που έπαιζε και απλά περίμενε να φάει γκολ και όμως εμείς αυτή την ομάδα την κάναμε στο 93΄στη λήξη πάλι μάγκα.....

ΩΣ ΠΟΤΕ......

Η ομάδα έδειξε ότι τα ως τώρα όρια της είναι να κερδίζει όλους τους άλλους εντός εκτός έδρας εκτός των ομάδων του ΠΟΚ εμείς όμως σαν λαός του ΠΑΟΚ έχουμε απαίτηση να κερδίζουμε και να κοιτάμε στα μάτια τους Πάντες και πλέον το αρνητικό σερί μη νικών σε ντέρμπι μεγαλώνει επικίνδυνα........

Εμείς δεν τα παρατάμε συνεχίζουμε και θα μαστε παρών δυναμικά και πάλι την επόμενη βδομάδα με την Λάρισα και στην συνέχεια στην Καβάλα αλλά θέλουμε και απαιτούμε να βλέπουμε τον ίδιο ΠΑΟΚ σε όλα τα ματς και όχι έναν κομπλεξικό ΠΑΟΚ με τις ομάδες του ΠΟΚ.

PAOK AGAINST ALL

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Εκνευρισμένος με τα λάθη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.


"Νομίζω ότι χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που είχαμε ζητήσει μεγάλη προσοχή, δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να ανέβουμε να βρούμε τρόπο για την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ανοίξαμε χώρους και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και είναι οι αντεπιθέσεις".

Για να προσθέσει: "Ξέραμε ότι ο Σκόκο και ο Μπλάνκο είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας και είναι αλήθεια ότι μετά το γκολ η ΑΕΚ έκανε τις πιο επικίνδυνες φάσεις και τελικά κέρδισε και το ματς. Νομίζω ότι σε τέτοιο επίπεδο δεν πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη. Νομίζω ότι όσο το κέρδισε η ΑΕΚ το παιχνίδι, άλλο τόσο το χάσαμε εμείς"

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία (80` Παπάζογλου), Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (61` Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Ιβιτς.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες : Μάκος, Βιτόλο, Ιβιτς, Αραμπατζής, Χέρσι, Κοντρέρας

4 σχόλια:

  1. kuriaki oloi me larisa opos kai na xei to mats auto teleiose kai sumfono me ola ta parapano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε την τέλεια ψυχολογία μετά την 4άρα επί του Αρη, βρήκε απέναντι του τη χειρότερη ΑΕΚ της τελευταίας 15ετίας... κι όμως έχασε! Αν δε βρει τον τρόπο να το αλλάξει αυτό, δε θα αλλάξει και την μοίρα του.
    κάπου διάβασα αυτό το σχόλιο και συμφωνώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου