Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008/09


Τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν κατά την περίοδο 2008-2009,βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών με τον Φερνάντο Σάντος να παίρνει το βραβείο του καλύτερου προπονητή και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη το βραβείο του καλύτερου νέου Έλληνα παίκτη.

Καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν, αναδείχτηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, που του απονέμεται το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα. Στις δηλώσεις του, μάλιστα, εξέπληξε τους πάντες μιλώντας στα ελληνικά. Αντίπαλοι του Σάντος στη σχετική ψηφοφορία ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Πορτογάλος μιλώντας ελληνικά είπε: "Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τύχη να κερδίζω για τρίτη φορά αυτό το βραβείο. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους όσους δούλεψαν μαζί μου την προηγούμενη χρονιά. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία".

Καλύτερος νέος παίκτης της περσινής σεζόν, ψηφίστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εργοτέλη, "επικρατώντας" των Ταχτσίδη και Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμμενος για το βραβείο που πήρα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που με ψήφισαν. Εϊναι ένα κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά".

Τέλος για γέλια ήταν η βράβευση του Κάκου ως καλύτερος διαιτητής.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου