Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ αρη ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


Η Συνέντευξη του Θανάση Παπάζογλου ο οποίος μιλάει για την πορεία του στον φετινό ΠΑΟΚ καθώς και για το παιχνίδι που έρχεται με τον συμπολίτη το οποίο όπως δηλώνει το περιμένει πως και πως.

Θανάση, σε δυο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αρη στην Τούμπα. Το σκέφτεστε το παιχνίδι ή είναι μήπως νωρίς;
«Οχι, δεν είναι νωρίς. Βέβαια, υπάρχει η διακοπή, αλλά ακόμα και έτσι είναι το επόμενο παιχνίδι. Πάντα αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα ό,τι κι αν γίνει. Είναι το μεγάλο παιχνίδι της πόλης. Ηδη σιγά σιγά αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε παρά να θέλουμε τη νίκη σ’ αυτή την αναμέτρηση και για να παραμείνουμε στο κυνήγι των δυο πρωτοπόρων και να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά και διότι παίζουμε κόντρα σε έναν από τους διώκτες μας».

Για σένα φαντάζομαι είναι ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι. Είναι το πρώτο σου απέναντι στον Αρη. Πώς νιώθεις;
«Το περιμένω αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα νιώθω ιδιαίτερα και νομίζω είναι λογικό. Θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα».

Τι έχεις να αποδείξεις και σε ποιους;
«Εχω να αποδείξω πράγματα ως ποδοσφαιριστής και πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους που το καλοκαίρι με εμπιστεύτηκαν και με έκαναν μέλος του ΠΑΟΚ, μια επιλογή για την οποία είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα. Εχω ακόμα να δείξω σε κάποιους ανθρώπους ποιος είναι ο Θανάσης Παπάζογλου και αυτό θα προσπαθήσω, όπως το προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι που παίζω».

Θανάση, φτάσαμε στο 1/3 του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ από τις μεσαίες θέσεις στο ξεκίνημα βρέθηκε μόνος τρίτος. Πώς κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία;
«Θεωρώ πως αν κάποιος θέλει να καταγράψει τα όσα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος στο πρωτάθλημα θα καταλήξει πως η μέχρι τώρα πορεία μας είναι ένα μείγμα ατυχίας και τύχης. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, καθώς ήρθε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά σε εκείνα που δώσαμε μέσα σε μια εβδομάδα με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ατρόμητο, είχαμε αρκετή ατυχία, αλλά και άλλους παράγοντες που μας στέρησαν βαθμούς και κατ’ επέκταση την ηρεμία που φέρνουν οι επιτυχίες. Αυτή η ατυχία έγινε στη συνέχεια τύχη σε κάποια παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παίξαμε καλά ή δεν προσπαθήσαμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Τώρα είμαστε μόνοι τρίτοι και στόχος μας είναι από τη μία να μην αφήσουμε τους διώκτες μας να πλησιάσουν και από την άλλη να μειώσουμε τη διαφορά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Δεν είναι μόνο το ντέρμπι με τον Αρη και αυτό με την ΑΕΚ στην Αθήνα που ακολουθεί.
«Τα παιχνίδια τα βλέπουμε ένα ένα και καθένα όταν έρχεται η ώρα του. Τώρα παίζουμε με τον Αρη και αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το πώς θα κερδίσουμε για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τη μεταξύ μας διαφορά».

Με τη λήξη του αγώνα στην Κομοτηνή και οι οπαδοί άρχισαν να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Αρη και ζήτησαν τη νίκη.
«Λογικό είναι. Δεν υπάρχει άνθρωπος, ειδικά στη Θεσσαλονίκη, που να μη ξέρει τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και για τους οπαδούς. Φυσικά και θέλουν τη νίκη και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πετύχουμε και να χαρούμε διπλά μια επικράτηση επί του Αρη».

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου