Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 + TATTOOLIGANS TATTOOMANIAC


Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 σε συνεργασία με τους Tattooligans αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ταμείο που θα μπορεί να βοηθήσει στο άμεσο μέλλον όποιον οπαδό μας έχει κάποιο πρόβλημα και μας χρειάζεται στο πλευρό του.

Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία σειρά από εκδηλώσεις που ταιριάζουν με τις ιδέες και τις συνήθειες των οπαδών μας και η αρχή θα είναι το TATTOOMANIAC που θα συνδιοργανώσουμε με το tattoo studio TATTOOLIGANS μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν όποιος οπαδός μας θέλει να αποκτήσει σε τατουάζ το θρυλικό αστέρι της 4 δεν έχει παρά να περάσει από τα γραφεία του συνδέσμου για να παραλάβει μία κάρτα με το όνομα του και τις σχετικές πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσει το τατουάζ του. Το σχέδιο και το μέγεθος του τατουάζ είναι ίδιο για όλους, δηλαδή ένα γραμμικό αστέρι με το 4 στη μέση και θα στοιχίζει 60 ευρώ.

Η τιμή του τατουάζ είναι καθαρά για λόγους ενίσχυσης του ταμείου και όχι προς οικονομικό όφελος του στούντιο ή του συνδέσμου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν:

-) Πρέπει να περνάνε από το σύνδεσμο για να γράφουμε το όνομα τους σε μία κάρτα, την οποία στη συνέχεια θα την δίνουνε στο στούντιο Tattooligans ( Γ. Θεοχάρη 5, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) για να κλείνουν το ραντεβού τους.

-) Η αξία του τατουάζ είναι 60 ευρώ και τα μισά θα δαπανώνται για να καλυφτεί ένα μέρος από τις βελόνες και τα μελάνια που είναι μίας χρήσης.

-) Οι καλλιτέχνες του στούντιο θα κάνουν τα τατουάζ αφιλοκερδώς θέλοντας να συνδράμουν έμπρακτα και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του ταμείου.

-) Ότι γίνεται είναι γιατί απλά γουστάρουμε να βοηθήσουμε και όχι για να αποκτήσουμε απλά ένα τατουάζ, αλλά ένα σύμβολο που θα κουβαλάμε για πάντα πάνω μας και να μας θυμίζει ότι και εμείς βοηθήσαμε κάποιον οπαδό μας που μπορεί να έχει πρόβλημα.

Από εμάς συγχαρητήρια στα αδέρφια μας της 4 για την κίνηση αυτή και στο studio Τattooligans Του Γιώργου του Deloy και των άλλων παιδιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου