Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Ήρθε η ώρα για το πρώτο φετινό μας διπλό στο πρωτάθλημα της Σούπαleague μέσα στην Κομοτηνή που θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα καθώς παρά τις προκλήσεις που δεχόμαστε στο θέμα με τις εκδρομές και τα εισιτήρια το γήπεδο θα κατακλυστεί από την Παοκτσήδικη τρέλα.

Μεγάλη προσοχή σε όλους όσους ταξιδέψουν στην Κομοτηνή ιδίως σε όσους δεν θα έχουν εισιτήριο καθώς σε περίπτωση επεισοδίων υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας μας και έρχονται παιχνίδια στην Τούμπα κρίσιμα και όλοι μας περιμένουν στην γωνία πράγμα που το διαπιστώνουμε από κάθε μέσο κάθε μέρα.
O Παοκτσής έχει τους τρόπους να μπει μέσα στο γήπεδο και χωρίς επεισόδια....
Αλλά όσο για σας εκεί στην διοίκηση του Πανθρακικού τόσο σας κόβει...θα σας χαλούσε να πάρετε εισπράξεις από 5.000 εισιτήρια ασπρόμαυρα?ή σας χαλάει το χρώμα?γιατί στους ερυθρόλευκους gay ανοίξατε τα πόδια διάπλατα και τώρα μας κάνετε τους ζόρικους?
Όπως και να χει την τρέλα μας δεν μπορείτε να την σταματήσετε εμείς θα μαστε εκεί και αν δεν μας θέλετε αλλάξτε πόλη,θα ρθούμε ήσυχα θα μπούμε ήσυχα θα πάρουμε το διπλό και θα φύγουμε αλλά όταν κάποτε θα χρειαστείτε την βοήθεια μας σε κάτι θα πάρετε αυτό που πήρε ο ρούλης στο μπάσκετ....και τότε θα πονέσει πιο πολύ!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ο Fernando Santos ανακοίνωσε μετά από το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague εναντίον του Πανθρακικού. Σ' αυτή συμμετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Kresic, Κουτζαβασίλης, Abubakari, Cirillo, Garcia, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Filomeno, Conceicao και ο Vladan Ivic λόγω του κατάγματος στη μύτη από το προηγούμενο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο να αγωνιστεί έστω και με προστατευτική μάσκα. Επίσης, αποκλείστηκε και ο Pablo Contreras εξαιτίας των πρόσφατων υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο Σάντος θα παρατάξει, εκτός απρόοπτου, σύστημα 4-4-2 στην Κομοτηνή με τον «ετοιμοπόλεμο» Βιερίνια στην 11άδα στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου