Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ


Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντελίνο Βιεϊρινια αλλά και οι "σειρήνες" για ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού φαίνεται πως κινητοποίησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ετοιμάζονται να του αυξήσουν την ρήτρα στο συμβόλαιο του και ταυτόχρονα να αυξήσουν τον μισθό του ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποι του Δικέφαλου και ειδικότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας είναι αποφασισμένοι να καλέσουν σύντομα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και να του προτείνουν αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο.

Η ρήτρα που έχει βάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ ποσό που εύκολα μια ομάδα με καλή οικονομική κατάσταση μπορεί να δώσει και να χάσουμε το μεγαλύτερο περουσιακό στοιχείο μας που έχει τέτοια εξέλιξη και μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα και μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος από την στιγμή που άρχισε να καλείται και από την Εθνική Πορτογαλίας θα τραβήξει τα μάτια πολλών μάνατζερ που θα κοιτάξουν να τον δελεάσουν πράγμα που γίνεται βέβαια από πολλούς άλλους που ναι κοντά μας εδώ και καιρό.

Η ρήτρα αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Να θυμίσουμε ότι ο Βιεϊρίνια δεσμεύεται με 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου