Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΥΖΑ ΜΠΙΖΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


«Οταν βάζεις ένα γκολ, βγάζεις την τρέλα που έχεις εκείνη τη στιγμή. Μόλις είδα τον βοηθό και τον διαιτητή να φεύγουν για τη σέντρα,Ηθελα να το πανηγυρίσω με τους φιλάθλους μας, που σε κάθε αγώνα, όπου κι αν παίζουμε, είναι μαζί και δεν σταματούν να φωνάζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

-Φαντάζομαι ότι σε αυτούς αφιερώνεις το γκολ που πέτυχες;

Η... τριπλή αφιέρωση του Ιβιτς

«Ναι και για αυτό πήγα να το πανηγυρίσω μαζί τους και μαζί με τους συμπαίκτες μου, αλλά περισσότερο θέλω να το αφιερώσω σε δύο ανθρώπους. Στον πρώην πρόεδρό μας, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί είναι ο άνθρωπος που πήρε αυτή την ομάδα σε μία κακή κατάσταση και την έφτασε σε αυτό το σημείο, έκανε εξαιρετική δουλειά μαζί με όλους τους συνεργάτες του, τον προπονητή, αλλά και τον πρώην τεχνικό μας διευθυντή και νυν πρόεδρο, Ζήση Βρύζα.

Θέλω να αφιερώσω το γκολ και τη νίκη μας και στο συμπαίκτη μου, τον Τζόε Μπιζέρα, που εξαιτίας μου τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει πολύ καιρό εκτός αγώνων. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και το ξέρει, αλλά δυστυχώς αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε μία προπόνηση. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μιλήσαμε και την Παρασκευή που ήρθε να μας δει στην προπόνηση και είμαι σίγουρος ότι χάρηκε για τη νίκη μας, αλλά να ξέρετε ότι ακόμη και τώρα το σκέφτομαι συνέχεια αυτό που έγινε και δεν μπορώ να ησυχάσω».

-Ξέρεις ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν το Σάββατο στην Τούμπα για πρώτη φορά από τότε που παραιτήθηκε;

«Δεν το ήξερα πριν από το παιχνίδι, αλλά το μάθαμε μετά. Χαίρομαι που ήρθε, όλοι ξέρουμε πόσο αγαπά την ομάδα και θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή του. Εχει κάνει πάρα πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά είναι η αιτία που όλοι εμείς βρισκόμαστε τώρα στην ομάδα και έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε για τον ΠΑΟΚ και να τον κάνουμε και με τη δική του προσπάθεια και πάλι πρωταγωνιστή».

-Είσαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά μετά και τη νίκη επί της Ξάνθης;

«Ναι, μπορούμε. Το δείξαμε και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, που είχαμε υπομονή, γιατί ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που θα έπαιζε πολύ κλειστά, αλλά είχαμε πίστη και δικαιωθήκαμε στο τέλος του αγώνα».

Ο Βλάνταν Ιβιτς τραυματίστηκε περίπου 15 λεπτά πριν σκοράρει το Σάββατο. Εσπασε δύο μικρά οστά στη μύτη του, κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι και να σκοράρει, αλλά μετά τον αγώνα πήγε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκαν δύο ράμματα. Σήμερα πιθανότατα θα είναι προσεκτικός στην προπόνηση, ενώ με αγωνία αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Βιεϊρίνια και Χαλκιά, που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα με την Ξάνθη.

Οσο για την κλήρωση του Κυπέλλου η ομάδα μας θα παίξει με αντίπαλο τον Πανσερραικό στο γήπεδο των Σερρών σε ένα παιχνίδι που δίνει την πρόκριση για τα προημιτελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου