Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ


Οι δηλώσεις των 2 εκ των κορυφαίων του χτεσινού νικηφόρου αώνα μας στην Κομοτηνή εναντίων του Πανθρακικού,Βιερίνια και Πάμπλο Γκαρσία μιλάνε για το παιχνίδι καθώς και για το επόμενο ματς που έρχεται με τον παπαναστασιακό.


Βιεϊρίνια: «Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη θέληση που υπήρχε στην ομάδα για να νικήσει. Δεν κρατούσαμε την μπάλα όσο χρόνο έπρεπε στα πόδια μας. Κάναμε πολύ εύκολα το λάθος στην πρώτη πάσα. Ο Πανθρακικός μετά το 0-2 δεν είχε τίποτε να χάσει και μας έκανε τη ζωή δύσκολη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αρη. Εχουμε επίσης 15 ημέρες να ξεκουραστούμε, να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάμε έτοιμοι σε αυτό το ματς που θέλουμε τη νίκη και για τον κόσμο»..

Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι αλήθεια ότι μετά το 0-2 γυρίσαμε πίσω και δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα σε θέματα τακτικής. Δεν υπήρχε έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες, απλώς σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει να υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν είναι τόσο το δικό μου γκολ όσο το ότι νίκησε η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα κάποιον ρόλο. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως αποδείχτηκε, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είναι ένα σημαντικό ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά αν θέλουμε να νικάμε πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται ότι θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Αρη για εμάς και τον κόσμο μας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας, να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου