Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ


Μεγάλες προσωπικότητες του Πορτογαλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να χαιρετήσουν την απόφαση του Σέρζιο Κονσεϊσάο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για φίλους και παλιούς συμπαίκτες του Κονσεϊσάο, οι οποίοι έρχονται για να τον στηρίξουν στην νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του στην καριέρα του. Είναι ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Σα Πίντο, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων της Πόρτο Βίκτορ Μπαϊα, ο παλαίμαχος Πορτογάλος άσος της Μπαρτσελόνα και της Λάτσιο Φερνάντο Κόουτο και ο ιδιοκτήτης της Σταντάρ Λιέγης Ντομικίν Ντο Νούφριο, με το «λίαρ τζετ» του οποίου ήρθαν όλοι στην Θεσσαλονίκη.

Και οι τέσσερις υψηλοί επισκέπτες θα παραστούν στο γεύμα που θα παραθέσει την Δευτέρα το μεσημέρι, μετά την συνέντευξη Τύπου του Κονσεϊσάο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο ερχομός τόσων μεγάλων προσωπικοτήτων στην Θεσσαλονίκη για χάρη του Κονσεϊσάο, δείχνει πόσο μεγάλο όνομα και επιρροή διαθέτει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου