Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ:Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Μπορεί η τελική απόφαση να ανήκε στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και ο Φερνάντο Σάντος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να γίνει από αρχηγός του ΠΑΟΚ νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο 35χρονος Πορτογάλος. Είναι σίγουρος για τις δυνατότητες που έχει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και στη νέα του θέση κι αυτό ακριβώς υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα "Jornal de Notocias".

"Ηταν ένα βήμα το οποίο για να το κάνει έπρεπε να το σκεφτεί πολύ προσεκτικά. Και από τη στιγμή που το αποφάσισε να γίνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, θα έχει την υποστήριξή μου είπε ο Σάντος και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ποδοσφαιριστή, αλλά και τεχνικό διευθυντή πλέον Σέρτζιο Κονσεϊσάο: "Ηταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει τη γνώση και την πείρα που χρειάζονται για να μπορέσει να ανταποκριθεί και να πετύχει και στα νέα του καθήκοντα.

"Τεράστιο ταλέντο ο Βιεϊρίνια"

Το ότι ο Φερνάντο Σάντος εκτιμά απεριόριστα τον Αντρές Βιεϊρίνια δεν χρειάστηκε να το πει σε εφημερίδα της Πορτογαλίας για να το καταλάβουμε. Το έδειξε όταν το καλοκαίρι περίμενε με υπομονή τον νεαρό Πορτογάλο, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Πόρτο. Ωστόσο, έχουν ιδιαίτερη σημασία όσα είπε για τον Βιεϊρίνια ο Σάντος... "Κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο, που τελικά συνειδητοποίησε ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο και πρέπει να έχει το πνεύμα του ποδοσφαίρου συνεχώς μέσα του. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα χρειαστεί να πούμε πολύ περισσότερα για αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου