Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ


Αλλη μια φορά βλέπουμε την κοροιδία με την τιμή κατά πρώτο λόγο καθώς 25 ευρώ για να δεις το Πανθρακικός-ΠΑΟΚ στην Πανθρακικός Arena είναι το λιγότερο για γέλια καθώς εκμεταλεύονται την τρέλα μας όλα τα χωριά της Ελλάδας.

Πέρα από αυτό βλέπουμε ότι η ομάδα της Κομοτηνής μας δίνει μόλις 1.900 εισιτήρια στο πέταλο την στιγμή που στους γαύρους δώθηκαν άλλες θύρες εκτός πετάλου και άλλαξαν τις θέσεις στους ίδιους τους φιλάθλους του Πανθρακικού απίστευτα πράγματα δηλαδή και εκτός αυτού θα κρατηθούν και με επίσημη ανακοίνωση του χωριού οι υπόλοιπες θύρες κλειστές μιας και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για καμιά θύρα του γηπέδου την ώρα που σε άλλους άνοιγαν τα πόδια ορθάνοιχτα.....

Η επίσημη ανακοίνωση της παε πανθρακικός

Δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μετά από σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε από την ΠΑΕ Πανθρακικός να μην εκδοθούν εισιτήρια για καμιά θύρα του Δημοτικού Γηπέδου Κομοτηνής για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραλάβει 1900 εισιτήρια στη Θύρα -6 (πέταλο) για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής θα επιτρέπεται η πρόσβαση γύρω από αυτό αλλά και η είσοδος στο ΔΑΚ μόνο των κατόχων καρτών διαρκείας. Σε αυτό κατέληξε η ΠΑΕ Πανθρακικός για την ασφάλεια των φιλάθλων της Κομοτηνής.

Τώρα διαβάστε και την ανακοίνωση στο παιχνίδι που είχαν να αντιμετωπίσουν τους ερυθρόλευκους gay.....


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ Β΄ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου