Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:ΣΤΟΝ αρη ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Ο Πάμπλο Γκαρσία που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στην αναμέτρηση με τον αρη, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς εναντίον της Λάρισας στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έτρεξε στη θύρα 4 όταν ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 και πέρασε μπροστά από όλο το πέταλο της 4, σε έναν πανηγυρισμό μοναδικό για τα δικά του δεδομένα, τον οποίο και αιτιολόγησε αργότερα:

«Χάρηκα πολύ που πετύχαμε σε αυτό το παιχνίδι ένα γκολ στο οποίο είχα και εγώ συμμετοχή. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Ετρεξα σε αυτό τον κόσμο διότι το αξίζει. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για την αγάπη που έχω εισπράξει και με έχουν κάνει να νιώθω μοναδικός» τόνισε ο Ουρουγουανός, που αναφέρθηκε και στα παράπονα του αρηθ για τη διαιτησία: «Αν θέλουν να βρουν δικαιολογίες, ας το κάνουν, δεν με πειράζει. Εγώ ξέρω ότι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε πέρα για πέρα δίκαια».

Εξάλλου, 22 μαθητές από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αμέσως μετά από το τέλος της προπόνησης φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου