Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ:ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ


Δηλώσεις που αφορούσαν στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Άρη, έκανε ο Μπρόυνο Τσιρίλο ο οποίος μίλησε για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στο γήπεδο της τούμπας η οποία δεν γινόταν να τον αφήσει αμέτοχο και χαρακτήρισε το υποτιθέμενο ντέρμπι σαν ένα από τα καλύτερα της ζωής του.

Όσον αφορά τον πανηγυρισμό του μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα του μετά το ντέρμπι:

«Η αδρεναλίνη σε αυτά τα παιχνίδια είναι στα ύψη κι εκείνη τη στιγμή αυτό μου ήρθε να κάνω κι αυτό έκανα. Πήγα στον κόσμο, που τόσο μας έχει βοηθήσει φέτος και είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτή την ατμόσφαιρα και να μένεις αμέτοχος. Και για μένα αυτό το ντέρμπι ήταν ένα από τα καλύτερα της ζωής μου».

Ο Τσιρίλο αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του μαζί με τον Σάντος στο τρίτο γκολ της ομάδας, όπου οι δύο άνδρες ...«τσούγκρισαν» τα κεφάλια τους:

«Ήταν μια κίνηση της στιγμής, αλλά έτσι ένιωθα και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κάτι εσωτερικό μας. Ήθελα να χαρώ αυτό το γκολ μαζί με τον προπονητή, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Έχει κάνει πολλή δουλειά και ειδικά την εβδομάδα που προηγήθηκε, μας προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στηνΑΕΚ:

Σίγουρα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και γι' αυτό ήμασταν από την αρχή τόσο παθιασμένοι, αλλά υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλέον και αυτό μας ενδιαφέρει. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στο παιχνίδι με τον Αρη και γι' αυτό ξεκινάμε ήδη να δουλεύουμε για το επόμενο. Ελπίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε σε καλή κατάσταση και απομένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έ χω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, πέρασα δύο καλά χρόνια εκεί, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το μυαλό μου είναι πλέον στον ΠΑΟΚ και μόνο εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου