Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΛΙΔΗ


Ενθουσιασμένοι οι μάνατζερ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Αντελίνο Βιερίνια και ήδη άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τ μεγαλύτερο ταλέντο που ήρθε στην ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια με την ΠΑΕ να ετοιμάζει αύξηση αποδοχών και της ρήτρας.
Την Δευτέρα Διοικητικό Συμβούλιο για την παραίτηση Βιολίδη!

«Εκλεψε την παράσταση» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων αλλά κυρίως των «κατασκόπων» που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δουν από κοντά τον παίκτη του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται. Ο Βιεϊρίνια ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, ανταμείβοντας τους σκάουτερς που ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα τους.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ υπάρχει η διάθεση προκειμένου να αναπροσαρμόσουν τις αποδοχές του τριετούς συμβολαίου του, το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, και ταυτόχρονα να αυξήσουν το ποσό της ρήτρας του.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, με κεντρικό θέμα την παραίτηση του Ηλία Βιολίδη αλλά και την απάντηση που θα πρέπει να δοθεί στην ένταση που κατέθεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος πριν από περίπου δεκαπέντε (15) ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου