Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΑΠΩΝ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΣΤΟΜΑΧΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ


Για το Βέλγιο αναχωρεί σήμερα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για το πρώτο του ταξίδι ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Κανείς φυσικά δεν παραξενεύτηκε από την επιλογή του συγκεκριμένου ταξιδιού, καθώς ο Κονσεϊσάο θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης και πρώην μάνατζέρ του Λουσιέν Ντ' Ονοφριό, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε κι από το γεγονός ότι ο Ντ' Ονοφριό ήταν ένας από τους τέσσερις καλεσμένους του Κονσεϊσάο όταν ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του.

Οι διασυνδέσεις του Ντ' Ονοφριό και οι γνωριμίες που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν σημαντική βοήθεια σε αυτό το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι του Κονσεϊσάο, που αναζητεί τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό με παίκτες που μπορούν να παίξουν άμεσα στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα θα είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Ουσιαστικά, ο Κονσεϊσάο με τις γνωριμίες που έχει μπορεί να κινηθεί με μεγάλη άνεση σε Βέλγιο και Πορτογαλία, έχοντας όμως προεκτάσεις και άκρες και σε αρκετές ακόμη από τις καλύτερες αγορές του κόσμου. Τα αποτελέσματα αυτών των επαφών αναμένεται να φανούν σύντομα.

Το τελευταίο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ προέκυψε το πρωί της Τρίτης (1/12), καθώς ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς απουσίασε από την προπόνηση λόγω έντονων στομαχικών διαταραχών που αισθάνθηκε.

Ο Βόσνιος επιθετικός μετέβη άμεσα στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να διαπιστωθεί από τι προέρχονται οι ενοχλήσεις.

«Ο Μουσλίμοβιτς υπέφερε από στομαχικές διαταραχές και μεταβαίνει τώρα στο Νοσοκομείο. Μπορεί να είναι μία ίωση. Θα τον εξετάσει ειδικός παθολόγος και θα δούμε από τι πάσχει, για να ενημερώσουμε και τον προπονητή», εξήγησε ο

γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής, μιλώντας στο ράδιο.

«Οι ποδοσφαιριστές προσβάλλονται από ό,τι και όλος ο κόσμος και είναι πιο ευάλωτοι γιατί ζουν ομαδικά. Ο Βιεϊρίνια που μας τρόμαξε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι καλά. Ο Γκαρσία επίσης είναι καλά», συνέχισε και πρόσθεσε:

«Ο Φιλομένο είναι στο τελικό στάδιο. Ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να μπει τελικά με την ομάδα. Θα κάνουμε ακόμη μία εξέταση. Πέμπτη με Παρασκευή θα φανεί πώς είναι η κατάστασή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου