Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ:ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο αρης


Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον αρη και την προετοιμασία του Δικεφάλου για αυτόν τον αγώνα.

"Ήταν όντως μία δύσκολη εβδομάδα για μας. Η διακοπή του πρωταθλήματος, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε σκληρά και χωρίς την πίεση επίσημων αγώνων, αλλά τώρα έχουμε δύο μέρες ρεπό το Σαββατοκύριακο. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, θα ξεκουραστούμε και από τη Δευτέρα θα επιστρέψουμε στη δουλειά, με στόχο να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει.

Είναι ένα πραγματικά μεγάλο ντέρμπι, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ, ξέρετε όλοι τι σημαίνει για τον κόσμο αυτό το παιχνίδι. Η πόλη ζει στους ρυθμούς του αγώνα και ο κόσμος ασχολείται πολύ με το ματς.

Εμείς θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε κανένα φόβο για το παιχνίδι και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης θα εμφανιστεί με νέο προπονητή τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενδεχομένως να παρουσιάσει ένα νέο μοτίβο παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί.

Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και όχι μόνο τα ντέρμπι. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που θέλει ο προπονητής, για να ανταποκριθούμε όπως πρέπει σε αυτή τη σειρά των δύσκολων αγώνων που έρχονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου