Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ:ΦΑΝΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη απάντησε στη δήλωση του Σταύρου Λαμπριάκου λέγοντας ότι: "Φάνηκε ποια είναι η πιο μεγάλη ομάδα".

Ο Λαμπριάκος είχε τονίσει με δήλωση του: "Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θα κερδίσει".

Με αφορμή αυτό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είπε: "Στεκόμενος στη δήλωσή του θέλω να πω μόνο ένα πράγμα. Μέσα στο παιχνίδι φάνηκε πια είναι η μεγάλη ομάδα".

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είπε: "Ήταν μία σπουδαία νίκη, βάζοντας μάλιστα 4 γκολ στον Άρη. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα και δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη από το ξεκίνημα. Το γκολ που βάλαμε στην αρχή μας έδιωξε το άγχος".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπάζογλου είπε: "Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα. Ήμασταν διαβασμένοι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Το είχαμε και πει και παλιότερα ότι η διαφορά από τους πρώτους στη βαθμολογία θα μειωθεί. Η ομάδα πάει πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα πλησιάσουμε τους δύο πρώτους".


Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ):

"Νομίζω ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Το ξέραμε αυτό. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που ήταν η νίκη. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά θέλοντας να πιέσουμε ψηλά και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ. Είναι αλήθεια ότι σε μία δύο φάσεις είχαμε την τύχη με το μέρος μας αλλά κανείς δεν μπορεί να το αναιρέσει αυτό. Ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες με δοκάρι ωστόσο εμείς κάναμε τέσσερα γκολ, ένα δοκάρι και άλλες ευκαιρίες. Για αυτό και λέμε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σε ένα θεαματικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη από την αρχή. Είναι σημαντικό γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα και πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα τέτοιο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου ωστόσο κερδίσαμε τρεις βαθμούς όπως σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συγκέντρωση ώστε να παραμείινουμε στον δρόμο που είμαστε και να πάρουμε κααι άλλες νίκες γιατί η φιλοδοξία μας είναι πάντα η νίκη".

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο Άρης έκανε περισσότερες ευκαιρίες από τις προηγούμενες ομάδες: "Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι για αυτό και ο Άρης έκανε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις έφταιγε ότι εμείς είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης όπως για παράδειγμα να πάμε με δύναμη με το κεφάλι πάνω στην μπάλα και όχι να την περιμένουμε. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε να καλυτερεύσουμε. Ήταν μία μεγάλη νίκη αλλά δεν μας τυφλώνει για την συνέχεια. Προσπαθούμε για την συνέχεια να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται".

Για την δήλωση του Βιεϊρίνια ότι τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει το ψηλά και όχι ποιες ομάδες τους ακολουθούνε δήλωσε: "Αυτή είναι μία νοοτροπία που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ προσπάθησα να την περάσω στους ποδοσφαιριστές μου. Ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγούν την νίκη. Δεν αρκεί βέβαια να μιλάνε και μόνο αυτό αλλά να γίνεται στην πράξη όπως και γίνεται πλέον και είμαι πάρα πολύ περήφανος. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την νίκη".

Για το τελικό αποτέλεσμα: "Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αρκεί απλώς να κοιτάξετε τις σεζόν που έχω κάνει τόσο εδώ στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία για να καταλαβετε τι έχω κάνει. Για το αν είμαι ένας αμυντικογενής προπονητής γιατί για 11 συναπτά έτη έχω κρατηθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Ο καθένας λέει ότι θέλει με μένα να κάνω την δουλειά μου".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την νίκη για κάτι καλύτερο στην φετινή σεζόν δήλωσε: "Σίγουρα αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να πετύγχουμε. Όπως και ότι αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς με τον Πανθρακικό. Είχαμε την ταπεινότητα μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ότι δεν πήγαμε καλά. Αν μπορούμε να διαχειριστούμε το ίδιο καλά και μεγάλες στιγμές όπως σήμερα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Αν θεωρήσουμε όμως ότι επειδή κερδίσαμε τον Άρη με 4-1 ότι είμαστε πάνω στα σύννεφα θα είναι πολύ λάθος. Το παιχνίδι τελείωσε. Είμαστε ικανοποιημένοι και θέλουμε να την χαρούμε. Για μας εππλέον ξεκινάει από τώρα το παχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο".

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ( 4-1 ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου