Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ:Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ


Στον Libero 107.4 φιλοξενήθηκε σήμερα ο μέσος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στάθηκε στην πολύ σημαντική βοήθεια του κόσμου της ομάδας, στον οποίο όλοι οι παίκτες χάρισαν την νίκη.

Μιλώντας για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να βελτιωθεί ώστε να φτάσει στην συνέχεια τους πρώτους στην βαθμολογία, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν σίγουρος πως θα ευστοχήσει στο πέναλτι. Ακολουθεί η συνέντευξη του Βιτόλο.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Βίκτορ Βιτόλο είπε αρχικά :

"Σίγουρα ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, το ένοιωσα αυτό σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει για την πόλη αυτός ο αγώνας. Η ομάδα πάντως ξεκίνησε να προετοιμάζεται όπως για κάθε άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος και τελικά το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης".

Αναφερόμενος στην σημασία του αγώνα για τον κόσμο της ομάδας, ο δυναμικός μέσος ανέφερε τα εξής:

"Από την στιγμή που μπαίνει κανείς στο γήπεδο βλέπει τον κόσμο και καταλαβαίνει πόσο ξεχωριστό παιχνίδι είναι για αυτόν. Η ομάδα μας έχει δεθεί πολύ με τον κόσμο και έτσι στην διάρκεια του αγώνα αισθανόμασταν ότι παίζαμε 12 παίκτες μέσα στο γήπεδο. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για το παιχνίδι αυτό, όπως άλλωστε κάνουμε για κάθε παιχνίδι που δίνουμε και στο τέλος χαρήκαμε για την νίκη και τους 3 βαθμούς αλλά κυρίως γιατί κάναμε χαρούμενο όλο αυτό τον κόσμο της ομάδας".


Για τα δικά του συναισθήματα, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, είπε τα εξής :

"Όταν μπήκα στο γήπεδο ένοιωσα χαρούμενος με την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας. Στην διάρκεια της εβδομάδας πάντως είχα λίγο άγχος και εγώ και όλοι στην ομάδα, κυρίως γιατί θέλαμε να φύγει χαρούμενος ο κόσμος μας από το γήπεδο. Όταν όμως σφύριξε την έναρξη ο διαιτητής, όλα έφυγαν και στο μυαλό μου ήταν μόνο το παιχνίδι και πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Χαρακτήρισε επίσης δίκαιη την νίκη της ομάδας του :

"Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ ενώ ο Άρης μετά το 3-0 έκανε κάποιες ευκαιρίες, ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Σίγουρα πάντως ένα σημαντικό κομμάτι της νίκης ανήκει και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ στην διάρκεια του αγώνα".

Ερωτηθείς για την νευρικότητα που επικράτησε στον αγώνα, ο Ισπανός μέσος τόνισε :

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχει νευρικότητα σε τέτοια παιχνίδια, είναι άλλωστε τοπικό ντέρμπι και ένα παιχνίδι ξεχωριστό για όλη την πόλη. Όλοι οι παίκτες θέλαμε την νίκη και τους βαθμούς, έτσι ήμασταν αρκετά αγχωμένοι και αυτό πάντα βγάζει νευρικότητα. Υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα σε όλους και έτσι φυσιολογικό ήταν να είναι νευρικός ο αγώνας".


Για την κίνηση του να εκτελέσει αυτός το 2ο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, είπε :

"Είχα πολύ αυτοπεποίθηση, για αυτό πήγα και πήρα την μπάλα για το χτυπήσω. Όταν κερδίσαμε το πέναλτι, ήθελα πάρα πολύ να το εκτελέσω εγώ, ζήτησα φυσικά την άδεια από τον Ίβιτς που εκτελεί τα πέναλτι για μας, μου την έδωσε και τον ευχαριστώ για αυτό, όπως ευχαριστώ και τον προπονητή μου, που δεν αντέδρασε στην κίνηση μου αυτή. Ήμουν σίγουρος ότι θα το έβαζα και για αυτό πήγα να το χτυπήσω".

Τέλος, για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ο Βίκτορ Βιτόλο είπε :

"Αυτή την στιγμή αισθανόμαστε όμορφα σίγουρα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να βελτιωθούμε κι άλλο και να πάμε για το καλύτερο δυνατό στην συνέχεια. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και ελπίζω αυτοί που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία να κάνουν κι άλλα λάθη στην συνέχεια ώστε να μπορέσουμε να τους φτάσουμε αργότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου