Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PAOK PLANET


Μίλησε σήμερα στην εκπομπή του λαού του ΠΑΟΚ PAOK Planet o αγαπημένος αθλητής όλων των Ελλήνων, ο Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών και γνήσιος ΠΑΟΚτσής, Πύρρος Δήμας και με την συνέντευξη του συγκίνησε πολλούς.Μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ καθώς και για την παρουσία του Ζήση Βρύζα και Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ποια η άποψή σου για τον ΠΑΟΚ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό ;

“Εγώ δεν θα σταθώ στην Τρίτη θέση. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες στον αθλητισμό είναι δεδομένες. Αυτό που πρέπει να δούμε εμείς ως φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είναι πως η διοίκηση του Ζαγοράκη και τώρα του Βρύζα, έκανε πολλά πράγματα και θα πρέπει όλοι να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ. Να αγαπάμε τους ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και να τους έχουμε σαν σημαία. Είναι πιο ξεκάθαρα πράγματα εάν τα παρακολουθείς από μακριά. Οι άλλες ομάδες ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ βασίζεται στον κόσμο του κυρίως. Οι άλλοι μιλάνε για 50 εκ. ευρώ και για 30 εκ. ευρώ. Κι εσύ με τις δικές σου πλάτες παλεύεις, με την στήριξη του κόσμου και προσπαθείς για το καλύτερο. Πολύ σημαντικά πράγματα έχουν γίνει. Και ήδη η εξυγίανση συνεχίζεται για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βγει από το αδιέξοδο”.

Για τον κόσμο είπε: “Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι άλλο πράγμα. Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο αυτό, γιατί είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα. Είδαμε και τα ματς που κάναμε στην Ευρώπη όπου ο κόσμος ήταν απίστευτος και στέκεται σαν βράχος. Βάζει πλάτη. Θα ήθελα όμως να πω πως ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί και να καλέσει και πάλι τον Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί έχει πίκρα μέσα του ο Ζαγοράκης. Αν το αποφασίσει ο ίδιος, μπορεί να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του ΠΑΟΚ”.


Έχεις βοηθήσει και στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε λίγο καιρό θα ανοίξει και η δεύτερη αύξηση. Θέλεις να πεις κάτι στους φίλους του ΠΑΟΚ ;

“Στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θυμάμαι πως και εδώ στην Αθήνα ήθελαν πολλοί να βοηθήσουν. Για τον ΠΑΟΚ και αυτό το λίγο, τα 10 ευρώ, τα 20 ευρώ, τα 50 ευρώ μπορούν να πάνε να τα δώσουν για τις μετοχές. Ότι μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει στην ομάδα. Είναι όλα μαζί και παίζουν ρόλο μαζί. Δεν είναι ντροπή να βάζεις τα λίγα. Να το γνωρίζουν όλοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα”.

Σου λείπει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ ;

“Πολύ, πολύ. Αλλά η ξελογιάστρα η Αθήνα με κρατάει εδώ. Εχω αναλάβει πρόεδρος στην ομοσπονδία της Άρσης Βαρών. Προσπαθούμε να φέρουμε τα πράγματα σε μία ευθεία. Προσωπικά δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν, καμία στήριξη. Με έστησαν απέναντι και με έβαλαν μόνο μου. Ο αθλητισμός είναι για όλους, πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας και να τα φέρουμε κοντά στον αθλητισμό. Είμαι πολύ πικραμένος από ανθρώπους που υπηρέτησαν τον αθλητισμό με το αζημίωτο και έφεραν τον αθλητισμό σε αυτά τα χάλια”.

Για ποιο λόγο αγάπησες τον ΠΑΟΚ ;

“Πρώτον είναι η γυναίκα μου. Δεύτερο είναι ο κολλητός μου ο Σαλτσίδης. Και τρίτον όταν ήρθαμε με τον Γιώργο Λιάνη και κάναμε τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου, τότε είδα για πρώτη φορά τι σημαίνει κόσμος του ΠΑΟΚ. Εκεί έγινα ΠΑΟΚ για τα καλά. Εμείς οι αθλητές που ξέρουμε τι σημαίνει αθλητισμός, βλέπουμε τα πράγματα πιο ανοιχτόμυαλα και όχι στενόμυαλα”.

Έχεις άποψη για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ;

“Δεν νομίζω ότι ήμαστε άσχημα. Έχουμε μπει σε μία καλή σταδιοδρομία. Ξεκινήσαμε με στραβοπατήματα, αλλά ήμαστε σε καλό δρόμο”.

Θεσμική θέση στον ΠΑΟΚ θα μπορέσεις να έχεις στο μέλλον ;

“Είμαι μακριά από την Θεσσαλονίκη. Και αν ασχοληθώ με κάτι, πρέπει να είμαι πολύ κοντά”.

Για τις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη είπε: “Δεν έχω μιλήσει με τον Θόδωρο για το θέμα. Ξέρω απλά ότι είναι πικραμένος από όλη την ιστορία που έγινε τότε και την κριτική που δέχθηκε. Όσο για το αθλητικό κέντρο, πιστεύω ότι θα βγουν τα φυντάνια τα καινούργια. Θα έχει παρών και μέλλον. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν αθλητικά κέντρα και παράγουν ταλέντα. Ας τελειοποιηθεί πρώτα και ύστερα βλέπουμε. Συγκινούμε τώρα που μιλάω. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τον ΠΑΟΚ καλά. Και πιστεύω ότι τα δυο τελευταία χρόνια τον βλέπουμε καλά. Η Τούμπα είναι όνειρο. Εφόσον είναι μπροστά ο Θοδωρής και ο Ζήσης ο ΠΑΟΚ θα πάει ψηλά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”.

Επίσης ο Πύρρος Δήμας μίλησε με πικρία για τον πόλεμο που δέχτηκε από τον προηγούμενο υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ( ευτυχώς τέλειωσε ), σε μια εκπομπή που συγκίνησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που την άκουσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου