Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ


Σε συνέντευξη του ο Μπρουνο Τσιρίλο, μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, για τον κόσμο της ομάδας του, αλλά και την αναμέτρηση με τον Άρη την άλλη Κυριακή.

Για την φετινή πορεία του Δικεφάλου μέχρι τώρα: "Σε κάθε παιχνίδι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και μέχρι τώρα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει καλά".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι φανταστικός. Προσωπικά μου δίνει έξτρα ενέργεια μέσα στο γήπεδο βλέποντας τον να ζει τόσο έντονα το παιχνίδι και να φωνάζει για να μας συμπαρασταθεί".

Για του έντονο τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει τα γκολ τη ομάδας του: "Έτσι ζω κάθε ματς. Είναι ο τρόπος που βιώνω το παιχνίδι. Να σας πω την αλήθεια με τον κόσμο συνεχώς στο πλευρό μας παθιάζομε περισσότερο".

Για τον επόμενο αγώνα εναντίον του Άρη: "Ξέρουμε ότι η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη. Αυτό είναι καλό για μας και δύσκολο για τους αντιπάλους. Άρα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να έρθουμε πιο εύκολα στην νίκη. Τα ντέρμπι έρχονται σε μία καλή στιγμή για την ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες νίκες, είμαστε στην Τρίτη θέση αι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Κοιτάμε τους αγώνες έναν προς έναν και θα μας απασχολήσει πρώτο το ντέρμπι με τον Άρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου