Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ


Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-0 μέσα σε ένα ασπρόμαυρο γήπεδο όπου η ομάδα μας δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάρει την πολύτιμη νίκη καθώς δοκάρια και αστοχία μας στέρησαν την νίκη.

Η Καβάλα ντύθηκε στα ασπρόμαυρα από νωρίς και η ίδια γιορτή μεταφέρθηκε και μέσα στο γήπεδο όπου αν εξαιρέσουμε ένα μέρος από τα επίσημα και το ένα πέταλο όλο το άλλο γήπεδο ήταν πολιορκημένο από ΠΑΟΚτσήδες.

Στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Καβάλα και αντιθέτως ιδίως στο Β΄ημίχρονο επί ένα 25λεπτο είχαμε βάλει τους γηπεδούχους μέσα στην εστία και χάσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πάρουμε το πολύτιμο διπλό με αρχή το χαμένο τετ α τετ του Παπάζογλου μετέπειτα την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Βιερίνια όπου από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι το οποίο αργότερα σημάδεψε ο Παπάζογλου με κεφαλιά.Δοκάρι επίσης είχε και ο Λίνο από σουτ ύστερα από σύγχυση μέσα στην μικρή περιοχή.

Συνέντευξη Τύπου


Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήρθαμε εδώ για να κυνηγήσουμε την νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Κυριάρχησε και ήταν καλά οργανωμένη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς μας έλειψε το ένστικτο του σκόρερ.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι δυνατή και κυρίως στις αντεπιθέσεις έχοντας τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αλλά εμείς έχοντας δει αυτό το δυνατό της σημείο δεν της επιτρέψαμε να το εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε και ατυχία που η μπάλα πήγε στο δοκάρι αλλά χάσαμε και ευκαιρίες που είναι σίγουρα γκολ. Λέγοντας ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και μας μένει ότι δεν κερδίσαμε"

Για την μία αλλαγή που έκανε στο παιχνίδι τόνισε: "Τις αλλαγές τις κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και όχι για να πεις ότι κάνεις αλλαγές. Η ομάδα δεν κέρδισε γιατί δεν μπήκανε τα σίγουρα γκολ που χάσαμε".

Για την άμεση απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε: "Ήδη το έχουμε πει αυτό πολλές φορές και έγινε ακόμα πιο εμφανές στον σημερινό αγώνα. Η ομάδα έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει και της έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν".

Σε ερώτηση για το αν τίθεται θέμα απόκτηση και ενός πιο φουνταριστού μετά τον Κριστιάνο επισήμανε: "Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα".

Για το πώς είδε την Καβάλα είπε: "Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να εκμεταλλευτεί τα θετικά της στοιχεία. Όπως στην πίεση που ασκήσαμε. Εντούτοις θεωρώ ότι έκανε ότι μπορούσε γιατί παίξαμε πολύ καλά".

Για την απουσία του Ορούμα δήλωσε: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την Καβάλα αλλά με υποθέσεις δεν μπορ να μιλάμε. Σε κάθε περίπτωση η Καβάλα έχει δυσκολία όταν ο αντίπαλος κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του και σε λίγες φορές που βγήκε μπροστά έγινε επικίνδυνη".

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είπε: "Αυτοί οι οπαδοί δείχνουνε την δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου και δεν μπορέσαμε μη κερδίζοντας να τους δώσουμε χαρά. Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζει να δώσουμε τα πάντα. Αξίζουν αυτοί οι οπαδοί παραπάνω. Αξίζουν νίκες και επιτυχίες".

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"
Διαιτητής: Κάκος(Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δάλλας, Τάτσης(Ηπείρου)
4ος: Γιαννόπουλος(Αθηνών)
Παρατηρητής: Τσαχειλίδης(Πειραιώς)


Καβάλα(Γούτης): Kάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς, Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς, Ρινκόν(Λεοντίου 81'), Μεντί, Ντικρόκ, Ονουάτσι(Λάκης 88'), Ιωάννου(Σουλτανίδης 77').

Σάντος(ΠΑΟΚ): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Σορλέν(71' Κουτσιανικούλης), Βιερίνια, Ίβιτς, Παπάζογλου.

Κίτρινες: Παβίσεβιτς(2' Καβάλα), Μεντί(8' Καβάλα), Ντουγκλάο(36' Καβάλα), Σορλέν(43' ΠΑΟΚ), Οικονόμου(58' Καβάλα), Λίνο(59' ΠΑΟΚ), Ψωμάς(60' Καβάλα), Ντομπρασίνοβιτς(82' Καβάλα).
Κόκκινες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου