Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΒΙΤΣ:ΝA ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΛΚΙΑΣ:ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥΜΠΑ


Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, όπως δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στην Καβάλα ο Βλάνταν Ιβιτς:

«Πρέπει να αγωνιζόμαστε συνέχεια όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Να γίνουμε, μάλιστα, ακόμα καλύτεροι. Το 0-0 είναι λογικό να μη μας αφήνει ικανοποιημένους, γιατί στόχος μας είναι να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που χαράξαμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μας έλειπε η τύχη». Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στάθηκε στην ατυχία του ΠΑΟΚ: «Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά μας έλειπε το γκολ. Ημασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Δυστυχώς, δεν μετράνε οι ευκαιρίες και τα δοκάρια. Δεν απογοητευόμαστε, πρέπει να πάμε στο Ηράκλειο και να κερδίσουμε τον Εργοτέλη».

Χαλκιάς: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»

Την έλλειψη τύχης επικαλέστηκε στις δηλώσεις του και ο Κώστας Χαλκιάς: «Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, κυνηγήσαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο παράγοντας τύχη έπαιξε τον ρόλο του στο παιχνίδι και πιστεύω ότι βάσει εμφάνισης δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Κρατάμε τα θετικά και μένουμε πιστοί στο αρχικό μας πλάνο. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που δικαίως ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος». Οσο για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ; «Μου θύμιζε Τούμπα η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου