Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΗΝ ΑΕΛ


Η ομάδα μας μπορεί να είναι τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα αλλά σήμερα έκανε μια τραγική εμφάνιση που καλό θα είναι να μας αφυπνίσει γιατί έτσι δεν θα πάμε πουθενά.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο τραγικός διαιτητής ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τον χειρότερο διαιτητή της σούπαLeague.

Ερώτηση προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
Αν δε παίξετε μπάλα μέσα στην τούμπα με γκολ από το 3ο λεπτό υπέρ μας και αργότερα και με παίκτη παραπάνω πότε θα παίξετε?

Δεν χαιδεύουμε κανέναν η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν εμφάνιση ομάδας που είναι 3η στον βαθμολογικό πίνακα.Πήραμε τους βαθμούς κόντρα σε μια Λάρισα που για άλλη μια φορά μετά το 1-0 αντί να τους βάλουμε μέσα στην εστία τους πάλι ήμασταν μαζεμένοι πίσω.Με τέτοια φιλοσοφία θα έρθουν πολλές φάπες.

Μοναδικοί διακριθέντες σήμερα ο Βιτόλο ο οποίος ανασταλτικά ήταν για άλλη μια φορά σταθερότατος όπως και ο Κοντρέρας από κει και πέρα προσπάθησαν οι Ίβιτς Βιερίνια και μετά το χάος.....

Όσο για τον διαιτητή εδώ είναι που γελάμε....
Ο άνθρωπος είναι κωμικός και απαγορεύεται αυτός να σφυρίζει αγώνας της σουπαleague
δεν είναι στημένος δεν είναι εγκάθετος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ δεν το κατέχει το ρημάδι κάθε φάση σφυρίζει ότι του ρθει εκείνη την στιγμή πάρτε του την σφυρίχτρα όσο είναι καιρός γιατί αν παίξει παιχνίδι ζωής και θανάτου.........καήκαμε!

Υγ.Μουστάκια κουμάντο στην ομαδούλα σου σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες εκ μέρους μας είσαι ο τελευταίος σε αυτή την γη που μπορεί να μιλήσει.


By Johnnyxatz



Συνέντευξη Τύπου
Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Ήταν ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλανε να ευχαριστήσουνε τους θεατές. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στα πρώτα 15'-20' πιέσαμε ψηλά και να κάνει λάθη παίζοντας με ψηλές μπαλιές που δεν το συνηθίζει αν και ήταν γρήγορη στις αντεπιθέσεις της.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι ισορρόπησε με μας να επιτρέψαμε στην Λάρισα να έχει χώρο για να παίξει. Δυστυχώς κάναμε βεβιασμένες ατομικές ενέργειες και ανορθόδοξη ανάπτυξη.

Το παιχνίδι έμεινε ισορροπημένο ως την ανάπαυλα του. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να γίνουμε εμείς οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Και η Λάρισα είχε τις απαντήσεις σε αυτό αφού είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα.

Μετά την αποβολή της Λάρισας, γιατί είχαμε τις φάσεις, θα έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Με παίκτη παραπάνω θα έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι για να κάνουμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ και χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω παίξαμε χειρότερα από πριν.

Αυτό επέτρεψε στην Λάρισα να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να βάλει κάποιο γκολ χωρίς κάποια ευκαιρία παρά μόνο από τα πλάγια όπου δημιούργησε κινδύνους. Εμείς χωρίς να παίξουμε καλά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις όπου με περισσότερη ηρεμία θα μπορούσαμε να τις τελειώσουμε πιο γρήγορα.

Οπότε σε κάθε περίπτωση σίγουρα η νίκη μας ήταν δίκαιη και είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα (σ.σ. την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0) απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο".

Σε ερώτηση για την εμφάνιση της ομάδας του μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Λάρισας είπε: "Χάσαμε πολλές μπάλες και είχαμε και λάθος επιλογές. Και γενικότερα όχι μόνο στην τελική πάσα οι γραμμές μας δεν ήταν τοποθετημένες και είδαμε πρόβλημα στην ανάπτυξή μας.

Μια υπερβολική προσπάθεια αλλά και βεβιασμένες ενέργειες αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν δείχνουμε κάτι. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες αντί για να δημιουργήσουμε φάσεις το κάναμε πιο πολύπλοκο το παιχνίδι από πριν".

Για το αν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε η ομάδα του είπε: "Ήταν πέναλτι. Όπως το είδα από την θέση μου από τον πάγκο ήταν πέναλτι".

Για την εμφάνιση του Λίνο σχολίασε: "Ο Λίνο θα μπορούσε να ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο αν δεν έχεις την κυκλοφορία της μπάλας τα πλάγια μπακ σου έχουνε την αμφιβολία μήπως γίνει κάτι. Μας λείπει η ομαδικότητα με τους τομείς που έχουμε στην άμυνα να πρέπει να τους μεταφέρουμε και στην επίθεσή μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης (66' Παπάζογλου), Ίβιτς, Κουτσιανικούλης (82' Μουν), Βιερίνια (90+ Σαβίνι) Μουσλίμοβιτς

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Μελίσσης, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Κυριακίδης (64' Μετίν), Ιγκλέσιας, Τουάμα (77' Βενετίδης), Γιαννακόπουλος (63' Ρομέου), Κάσας, Αμπουχατζίρα

Διαιτητής: Παπασταμάτης(Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Τρύφων(Δράμας), Καρατζίκας(Αθηνών)

Γκολ: Ίβιτς (4' πεν.)

Κίτρινες κάρτες: Κοντρέρας (25'), Τσιρίλο (53'), Μουσλίμοβιτς (62') / Μάλαρτζ (3'), Ιγκλέσιας (53'), Νταμπίζας (86')

Κόκκινες κάρτες: Μουσλίμοβιτς (90', δύο κίτρινες) / Κάσας (54')

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου