Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΣΟΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΗΞΗ ΕΞΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ


Νέο ιατρικό ανακοινωθέν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα νέα να είναι δυσάρεστα και πάλι για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 1 μήνα!

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα. Σ' αυτήν δεν συμμετείχε ο Zlatan Muslimovic καθώς διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από ρήξη έξω μηνίσκου και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η διάρκεια της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες. Απών ήταν και ο Matias Ricardo Veron ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Αργεντίνος υποβλήθηκε στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αύριο αναμένεται να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1. Ο Lucio Filomeno ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση (10:30) θα διεξαχθεί στην Σουρωτή.

Επιβάλλεται να ενισχυθεί η ομάδα μπροστά στα φορ γιατί έχουμε καταντήσει να είμαστε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που παίζουμε χωρίς σέντερ φορ.
Ας πάνε καλά όλα τώρα στο παιχνίδι της Κρήτης και με το καλό να τελείωσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με επιτυχία γιατί δεν πάει άλλο η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου