Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ:ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για την ατυχία της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα,τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τον Εργοτέλη για να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με θαυμασμό στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έκανε το γήπεδο της Καβάλας να μοιάζει σαν μικρή Τούμπα.

-Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τρία δοκάρια. Ήταν το πιο άτυχο φετινό ματς της ομάδας;
«Είναι γεγονός ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ και να φτάσουμε στη νίκη. Ακόμη είχαμε και τρία δοκάρια, οπότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι ήταν το πιο άτυχο φετινό μας παιχνίδι ως τώρα».

-Είχες και εσύ ένα δοκάρι, σε μία προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου! Προσπάθησες να βάλεις γκολ από τη μεσαία γραμμή, αλλά αυτό δεν έγινε κατά λάθος. Το έχεις ξαναπροσπαθήσει αυτό και το δοκιμάζεις και στις προπονήσεις…

«Όταν έχω την αίσθηση ότι μπορώ να βάλω γκολ, το δοκιμάζω, ακόμη κι αν βρίσκομαι στο κέντρο του γηπέδου! Γιατί να μην βάλω γκολ και από τη μεσαία γραμμή ακόμη! Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, αλλά για να τα πετύχεις πρέπει να δοκιμάσεις και να προσπαθήσεις. Εγώ δοκίμασα να βάλω γκολ με την Καβάλα από το κέντρο αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».
-Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο;

«Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε το γκολ και έτσι δεν πήραμε τη νίκη μένοντας στο 0-0. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι ένα βαθμό από την εικόνα της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτελέσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό μας πίκρανε. Ήταν ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει».

-Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε 6-7 βαθμούς περισσότερους, ίσως και περισσότερους, καθώς δεν φτάσαμε σε νίκες σε κάποια ματς στα οποία αξίζαμε τους τρεις βαθμούς».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ακολουθεί μία μεγάλη διακοπή. Τι περιμένετε σε αυτό το παιχνίδι;

«Καταρχάς δεν πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στις διακοπές που ακολουθούν, πρέπει να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι στον Εργοτέλη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα, η οποία είναι δυνατή στην έδρα της. Οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και να πάμε στην Κρήτη για να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε».

-Πως ένιωσες βγαίνοντας να παίξεις στην Καβάλα σε ένα εκτός έδρας ματς και είδες 10.000 φίλους του ΠΑΟΚ στην κερκίδα;

«Ήταν απίστευτη η εικόνα! Πολύς κόσμος έλεγε ότι θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Καβάλα, αλλά αυτό που έγινε στο γήπεδο με τόσους οπαδούς μας ήταν απίστευτο. Το γήπεδο ήταν σαν μία μικρή Τούμπα! Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα που συνάντησα εγώ και οι συμπαίκτες μου βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι τόσος πολύς κόσμος μας θα βρίσκεται κοντά μας σε ένα εκτός έδρας ματς. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα, σε Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία! Ποτέ δεν έχω δει τόσο κόσμο να ακολουθεί την ομάδα του εκτός έδρας, όπως έκανε ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την Καβάλα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απίστευτος».

-Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Σας είπε κάτι διαφορετικό ο προπονητής στα αποδυτήρια ή έγινε κάτι άλλο για να παρουσιαστείτε τόσο καλύτεροι;

«Όχι δεν έγινε κάτι ξεχωριστό. Απλώς θέλαμε πολύ τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε για μας αλλά και για τον κόσμο. Θέλουμε πάντα τη νίκη για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για τον πρόεδρο για όλους όσους είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Καβάλα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

-Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη είναι ξεχωριστό, επειδή είναι το τελευταίο της χρονιάς;

«Όχι δεν είναι κάτι ξεχωριστό είναι ένα παιχνίδι όπως όλα το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να μην αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή. Σίγουρα όλοι θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα και να βρεθούμε με χαμόγελα στις οικογένειές μας στη διακοπή του πρωταθλήματος».

-Στο τελείωμα του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ είναι 11 βαθμούς πίσως από την κορυφή. Στα 16 παιχνίδια που μένουν είναι εφικτό να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι δε χάνουν σχεδόν πουθενά βαθμούς;

«Σίγουρα η διαφορά μετά από 14 παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αναγνωρίζουμε την πραγματικότητα. Αλλά το να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή εξαρτάται από εμάς. Εμείς θα κοιτάμε την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου