Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 75-70


Πολύτιμη νίκη πήρε η ομάδα μας στο Μπάσκετ τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο με 75-70 στο τελευταίο παιχνίδι για το 2009!

Η ομάδα μας παρά την απουσία του Μονρό και στην συνέχεια του Λάζαρου Παπαδόπουλου νίκησε τον Πανιώνιο και έκλεισε την φετινή χρονιά με ένα 2 στα 2 μετά και την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας στα Τρίκαλα!

Κλειδί του αγώνα το σερί της ομάδας μας με 11-0 στην αρχή της τέταρτης περιόδου εκεί όπου το 50-55 έγινε 61-55 με τον Πανιώνιο παρά την προσπάθεια του να μειώνει μέχρι και τους 3 πόντους αλλά εκεί μίλησε η ψυχραιμία του Μιλισάβλιεβιτς από την γραμμή των ελεύθερων βολών!

Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Χρήστος Ταπούτος με 24 πόντους ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Μιλισάβλιεβιτς με τον Γκρέγκορυ!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το ματς: "Εύχομαι καλή χρονιά περισσότερο με υγεία και τύχη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για μία ακόμη φορά μας βοήθησε πολύ και να ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει. Έγινε ένα σκληρό, δυνατό αλλά και περίεργο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος αν και συγκεντρώθηκε αργά, έχει έμπειρους παίκτες και δυνάμωσε με την απόκτηση του Έρτσεγκ. Ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο και να δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο και στο πως θα πρέπει να αμυνθεί. Θέλαμε πολύ την νίκη μετά τις δύο νίκες που είχαμε. Υπήρχε στρες και άγχος συν τους τραυματισμούς και του Λάζαρου Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα να μην έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Θέλαμε να τρέξουμε αλλά ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο πήρε 12 επιθετικά ριμπάουντ. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, εκμεταλλευτήκαμε κάποια άστοχα σουτ του Πανιωνίου φύγαμε στον αιφνιδιασμό και δημιουργήσαμε μία διαφορά ασφαλείας. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι ο Μιλισάβλιεβιτς θα βοηθήσει την ομάδα αλλά χρειάζεται χρόνος για τον ίδιο και τους υπόλοιπους να παίξουμε πιο ομαδικό μπάσκετ. Ελπίζω να έχουμε τις ίδιες καλές εμφανίσεις».

Για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του σε ένα ακόμη παιχνίδι από την διαιτησία απάντησε: «Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να συζητήσω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνει η ομάδα μου μέσα στο γήπεδο και τι κάνει ο ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου τόνισε: «Αύριο θα ξέρουμε. Έχει ένα τράβηγμα στον μηρό. Ο γιατρός θα μας πει».

Ο Χρήστος Ταπούτος είπε: «Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θεωρώ ότι σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Πρώτον γιατί παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με ίδιους στόχους και δεύτερον γιατί είχαμε και δύο απουσίες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό που μας έδωσε ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάνε οι συνεχόμενες νίκες εν όψει της συνέχειας. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια που κρύβουν παγίδες. Κλείνοντας θέλω να δώσω εκ μέρους της ομάδας ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας».

Σε ερώτηση για την εμφάνισή του απάντησε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την εμφάνισή μου. Μου βγαίνει η δουλειά της προπόνησης στο γήπεδο και κοιτάω να βοηθάω την ομάδα όπου μου ζητάει ο προπονητής μου και το παιχνίδι έρχεται πάνω μου χωρίς να τραβάω από τα μαλλιά καμία κατάσταση και πάντα μέσα από ομαδική δουλειά».

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 38-35, 50-55, 75-70

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χέλιγουελ 5, Καυκής, Γκρέγκορι 14 (6/12δίπ., 9ρ.), Ταπούτος 24 (4/5δίπ., 4/5τρίπ.), Καλές, Τσιάρας, Μιλισάβλιεβιτς 17 (1/3δίπ., 3/5τρίπ.), Δεμερτζής, Παπαδόπουλος, Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 4, Γκετσέφσκι 11 (4/6δίπ., 1/2τρίπ., 8ρ.)

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου