Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β΄ΓΥΡΟΥ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


Ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων για το επόμενο παιχνίδι μας απέναντι στον Πανιώνιο έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση ο Jaycee John Okwunwanne!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Πανιωνίου για την 16η αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 στις 19:00.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1:-50 €
Θύρες 2, 3:-30 €
Θύρες 5, 6:-25 €
Θύρες 4, 4α:-15 €
Θύρες 7, 7α, 8:-15 €

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας!

Όσο αφορά τα νέα της προπόνησης...

Ο Jaycee John Okwunwanne αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, στην οποία όμως πήραν κανονικά μέρος οι Ivic, Παπάζογλου και Μαλεζάς, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα στη χθεσινή προπόνηση. Θεραπεία ακολουθούν οι Cirillo, Sorlin, Muslimovic.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μίλιεβιτς, Ορφανίδης της ομάδας Νέων, ενώ αν και ήταν προγραμματισμένο δεν συμμετείχε ο Καρασαλίδης λόγω αδιαθεσίας.

Πριν την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο.

Ο Fernando Santos "χάρισε" την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κι έτσι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ξανά αύριο (10:30) στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου