Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


"Στον αγώνα πρωταθλήματος με το Μαρούσι, δεχτήκαμε το πρώτο χτύπημα. Αντιδράσαμε, απευθυνόμενοι μόνο στις αρμόδιες αρχές, ελπίζοντας ότι θα δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την πρωτοφανή και άξια για μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες επίδοση των διαιτητών να πάρουν στα τελευταία 71 δευτερόλεπτα εκείνου του αγώνα έξι λανθασμένες αποφάσεις, κατά σύμπτωση (...) όλες τους σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ήρθε το δεύτερο... κρούσμα, αλλά και πάλι προτιμήσαμε να διατηρήσουμε ήπιους τόνους και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους. Κακώς, γιατί όπως αποδείχθηκε υπήρχε και συνέχεια.
Μετά τον αγώνα μας στην Καβάλα, βάλαμε και πάλι τα λάθη της δικής μας ομάδας και την κακή αγωνιστική της παρουσία, πάνω από τα ολοφάνερα σφάλματα των διαιτητών και την εκνευριστική τους προσπάθεια να φθείρουν τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν τα είχαμε δει όλα. Αποδείχθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και χωρίς φόβο ένα μεγάλο αντίπαλο. Τον κοιτάξαμε στα μάτια, διεκδικήσαμε τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτήν. Ακόμη και τώρα όμως δεν πιστεύουμε σε όλα όσα είδαν τα μάτια μας και δυστυχώς άκουσαν τα αυτιά μας.
Επιθετικά φάουλ, να μετατρέπονται με ευκολία σε αμυντικά, καθαρά κοψίματα να βαφτίζονται φάουλ, κανονισμούς να καταστρατηγούνται, εξόφθαλμα φάουλ απλά να περνούν σαν να μην έγινε τίποτα, μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος να αντιμετωπίζεται ως το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και ταυτόχρονα μία ασεβής προς τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης από τους εκφωνητές του τηλεοπτικού σταθμού που μετέδιδε τον αγώνα.
Απαιτούμε ίση μεταχείριση και τον σεβασμό που δικαιούμαστε.
Απαιτούμε από όλες τις αρμόδιες αρχές του αθλήματος, να αναλάβουν επιτέλους τις πραγματικές ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο άθλημα και να δώσουν τέλος σε αυτό τον κατήφορο. Η μέχρι τώρα ήπια στάση μας, δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία.

Με τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του δεν έχει δικαίωμα να παίζει κανείς.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ"

3 σχόλια:

  1. kala kanane kai vgalane anakoinose parapige

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και πολύ σωστή η ανακοίνωση της ΚΑΕ τα λέει όπως είναι τα πράγματα τώρα ποιος θα τα ακούσει άλλο αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου