Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Πρόβλημα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.Φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα με τους νέους διάρκειας 60 λεπτών ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της διοίκησης!

Ο Βόσνιος επιθετικός χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος του προγράμματος.

Ο 28χρονος φορ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές του πρόβλημα.

Φιλικό με Νέους

Από εκεί και πέρα, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 60 λεπτών, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η α' ομάδα επικράτησε της ομάδας νέων Κ-21 με σκορ 5-0. Τα γκολ για την α' ομάδα σημείωσαν οι: Μουν (19'), Παπάζογλου (23'), Αμπουμπακαρί (26', 54') και Μπιζέρα (47').

Ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Σαβίνι, Μπιζέρα, Μοουν, Βρεόν, Αμπουμπακαρί, Γκαρσία, Σορλέν, Παπάζογλου.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΛ έκαναν προπόνηση με ασκήσεις τακτικής. Ο Γιώργος Φωτάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Συνέντευξη η διοίκηση

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανκοίνωσε ότι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της διοίκησης, στις 13.00, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου