Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ


Έκτακτο Δ.Σ. στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στις 17.00 θα γίνει σήμερα στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που το κάλεσε ο ίδιος ο Ζήσης Βρύζας.Θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις μιας και είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο!

Οι διοικούντες αναμένεται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ενόψει των μεταγραφών αλλά και της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.
Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που λέγεται ότι θα πέσει στο τραπέζι θα είναι η επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στο προσκήνιο ακούγονται πολλά λέγονται περισσότερα εμείς απλά θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των διοικούντων!

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την έκτακτη αυτή συνεδρίαση. Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ "τρέχει" το θέμα της απόκτησης ενός ποιοτικού επιθετικού που θα δώσει στον ΠΑΟΚ το εύκολο γκολ.

Η ανάγκη απόκτησης ικανού σέντερ φορ έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά τον τραυματισμό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Η ομάδα για άλλη μια φορά θα παραταχθεί στο προσεχή παιχνίδι μόνο με τον Παπάζογλου στους επιθετικούς καθώς ο Μούσλι έχει τραυματιστεί για πολλοστή φορά φέτος ενώ ο Φιλομένο παρά το αρχικό ιατρικό ανακοινωθέν ότι θα έμενε έξω 15 μέρες έχουν περάσει πλέον μήνες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου