Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ:ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


«Την επέκταση την βλέπω ως ένα βραβείο για τις εμφανίσεις μου με την ομάδα. Όσον αφορά το μέλλον μου θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου και θέλω να πάρω έναν τίτλο, πρωτάθλημα ή Κύπελλο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία τέτοια ομάδα, που πρέπει να κερδίζει τίτλους»δήλωσε ο Αντελίνο Βιερίνια.

Και πρόσθεσε: «Οσοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν ότι του λείπει ένας τίτλος. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον τελευταίο τίτλο και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ επιτάσσει έναν τίτλο. Αυτό αξίζει στην ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες, τον κόσμο. Πραγματικά και πέρυσι κάναμε εξαιρετική χρόνια αλλά δεν ήρθε ο τίτλος. Οπότε αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ένας τίτλος και θα κάνω το παν για να τα καταφέρουμε».

Για τη δική του εντυπωσιακή παρουσία στον πρώτο γύρο, επεσήμανε: «Σκέφτομαι ήδη το επόμενο μισό του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι έμεινα αρκετό καιρό εκτός ομάδας, φέτος όλα πάνε καλά και έτσι θέλω να συνεχίσω, για να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».

Από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ξεχώρισε τον Πάμπλο Γκαρσία, γιατί «τον αγαπάει ο κόσμος ενώ είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος». Τέλος από τις υπόλοιπες ομάδες στάθηκε, μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, «στον Ολυμπιακό για τους παίκτες που έχει αλλά και στην Καβάλα που είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου