Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ:Ο ΠΑΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Ο Βιεϊρίνια μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Ρικάρντο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως το νέο του συμβόλαιο τον γεμίζει με περισσότερες ευθύνες αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Υποστήριξε επίσης πως για την παραμονή του δεν έπαιξε ρόλο μόνο ο Κονσεϊσάο αλλά όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ενώ για τον Ρικάρντο Ολιβέιρα τόνισε πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά ο Βιεϊρίνια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο ΠΑΟΚ εκτιμάει την δουλειά που κάνω. Είναι ένα σημαντικό βήμα αυτό το νέο συμβόλαιο και στόχος να συνεχίσω την καλή δουλειά που κάνω με την ομάδα.

Η περσινή χρονιά ήταν άτυχη, ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Φέτος είναι διαφορετικά, ο κόσμος πρέπει να περιμένει από μένα περισσότερη δουλειά, θα παραμείνω στην ίδια… ρότα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.

Οι υποχρεώσεις μου είναι οι ίδιες, να υπερασπίζομαι την φανέλα του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την ρήτρα, ο ΠΑΟΚ έκανε το σωστό, δείχνει ότι θέλει να με κρατήσει και αν μία ομάδα με θέλει θα πρέπει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό κάτι καλό για τον σύλλογο».

Για το ποιος έπαιξε ρόλο στην παραμονή του τόνισε: «Δεν είναι μόνο ο Σέρτζιο Κονσεισάο, αλλά όλοι οι άνθρωποι μέσα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η δουλειά μου έχει αντίκτυπο σε όλη την ομάδα, και θα συνεχίσω για το καλύτερο.

Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Φυσικά και είμαι ευτυχισμένος, αν δεν ήμουν δεν θα υπέγραφα το νέο συμβόλαιο. Θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος».

Τέλος, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ είπε: «Γνωρίζω τον Κριστιάνο, τον έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλο και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Ναι έχει καλό αριστερό σουτ και κάθετη πάσα. Γενικότερα είναι ένας παίκτης που έχει τέτοια χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσει».

2 σχόλια:

  1. PAOK RE , PAOK K AS MIN GAMISW POTE , LOGOS YPAR3IS-AITIA THANATOU PPPPPPPPPPAAAAAAAAAOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!! EIMASTE TRELOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου