Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Το σίριαλ με την μεταγραφή του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί ολοκληρώθηκε, με τον Γκανέζο μέσο να συνεχίζει την καριέρα του ως δανεικός στον Λεβαδειακό.Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση με το οικογενειακό δίτερμα που έγινε!

Τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανσερραϊκός αλλά και ο Ηρακλής ο οποίος προσπάθησε δύο φορές να αποκτήσει το Οκ αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον παραχωρήσει στον Λεβαδειακό, όπου θα πάει αρχικά για έξι μήνες και ανάλογα με την παρουσία του εκεί θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει ή θα παραταθεί ο δανεισμός του.

Ο Τζέσι Οκβουνβάνε ολοκλήρωσε την δοκιμαστική διαδικασία του και φεύγει σήμερα για το Βέλγιο.Ο παίκτης ικανοποίησε σε γενικές γραμμές αλλά πρόταση δεν του έγινε και δεν ξεκίνησαν συζητήσεις για το ενδεχόμενο απόκτησής του κάτι το οποίο αν γίνει θα γίνει από το νέο έτος και μετά!

Γεγονός είναι πως για να αποκτηθεί ο Οκουνβάνε θα πρέπει να αδειάσει και την δεύτερη θέση ξένου ο Τζο Μπιζέρα, που ενημερώθηκε για τον σκοπό αυτό. Την θέση του Αμπουμπακάρι θα καταλάβει ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο Μοράες, που είναι ήδη η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τον χειμώνα.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «μαύρους» και «άσπρους», με τους πρώτους να επικρατούν τελικά με 3-1. Τα γκολ για τους «μαύρους» πέτυχαν οι Ivic (2) -το ένα με πέναλτι και το δεύτερο με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Αραμπατζή- και ο Παπάζογλου με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Lino. Για τους «άσπρους» μείωσε ο Κουτσιανικούλης με ατομική ενέργεια και σουτ από τη μικρή περιοχή. Ο Dario Kresic αποχώρησε προληπτικά λόγω μιας ενόχλησης στον αχίλλειο τένοντα. Επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10:30 στη Σουρωτή.

Οι συνθέσεις:

Α' ημίχρονο

ΜΑΥΡΟΙ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Lino, Contreras, Μαλεζάς, Vitolo, Garcia, Vieirinha, Ivic, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου

ΑΣΠΡΟΙ: Kresic, Ορφανίδης, Sznaucner, Savini, Moon, Μίλιεβιτς, Veron, Φωτάκης, Cristiano, Okwunwane, Filomeno

B' ημίχρονο

ΜΑΥΡΟΙ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Lino, Contreras, Savini, Vitolo, Garcia, Ivic, Cristiano, Vieirinha, Okwunwane

ΑΣΠΡΟΙ: Κουτζαβασίλης, Ορφανίδης, Μαλεζάς, Sznaucner, Moon, Veron, Φωτάκης, Μιλιεβιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Filomeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου