Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για το υλικό του φετινού ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας καθώς και για το δύσκολο ξεκίνημα του στην ομάδα μας και τα όσα είχαν ακουστεί!

«Προσπαθώ να κάνω από την μεριά μου ότι μπορώ περισσότερο, σε όσες περισσότερες θέσεις μπορώ να βοηθήσω. Εκτιμώ την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου προσφέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και θέλω να του το ανταποδώσω. Θέλω να το δίνω σε κάθε αγώνα και να μπορέσω να βοηθήσω. Ελπίζω ο Θεός να με έχει καλά και να συνεχίσω. Τα πράγματα στην αρχή ήταν δύσκολα, η κριτική ήταν αρνητική, ακούστηκαν πολλά. Ήμουν όμως σίγουρος γι' αυτό που πήγα να κάνω, περίμενα ότι αργά ή γρήγορα θα δικαίωνα και τον εαυτό μου και αυτούς που με επέλεξαν. Ίσως για κάποια πράγματα φταίει και ο ενθουσιασμός μου, αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν».

Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε και για το φετινό υλικό και τις βλέψεις ττης ομάδας μας.

«Το υλικό είναι για πολλά πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια ώστε να ενθουσιαστεί και ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι. Άρχισαν να έρχονται και οι νίκες, έχουμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τις δύο προσθήκες, του Μιλισάβλιεβιτς και του Παπαδόπουλου θα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ, να μπούμε σε μία θέση που να αποφύγουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να βρούμε κάποια άλλη ομάδα, οι υπόλοιπες είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι στην συνέχεια της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου