Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MAD TV ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ


Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας ο κάθε τυχάρπαστος αρπάζει ένα μικρόφωνο βγάζει τραγούδια και προβάλει στο Πανελλήνιο βίντεο που μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του.

Αυτά τα καραγκιοζλίκια ή θα κοπούνε ή θα σας τα κόψουμε από την ρίζα.

Ο Μοναδικός που μπορεί να μιλάει και έχει δικαίωμα στην κριτική για την ομάδα μας είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ όλοι οι άλλοι μην πουλάτε τρέλα και σταματήστε αυτές τις γελοίες τακτικές στο Ελλαδιστάν που κατάντησε τα προβλήματα της χώρας να είναι το fame story και τα x-factor.

Το αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Champions league ή όχι στο στημένο πρωτάθλημα μας αφήστε να το δούμε εμείς και όχι ο κάθε τυχαίος και τυχαία που άφησε την κουζίνα της για να πάρει το μικρόφωνο.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κίνημα και μια ιδέα που δεν την χωράει το μυαλό σας και όσοι παίζετε με αυτό θα μας βρείτε απέναντι σας.

Θα ήθελες πολύ να νιώσεις έστω για μια στιγμή το μεγαλείο του να είσαι στην κερκίδα μας αλλά είσαι λίγος έως ανύπαρκτος και σαν άνθρωπος.

Για να κάνεις τραγούδι για τον ΠΑΟΚ εσύ ο οποιοσδήποτε πρώτα θα πρέπει να χεις τραγουδήσει το χιλιόμετρα κάναμε πάλι να το χεις ζήσει να χεις φάει τα γήπεδα εντός εκτός και πάνω από όλα να ξέρεις τι είναι ο ΠΑΟΚ αυτός ο τεράστιος σύλογος.

Περιμένουμε πως και πως να ρθείτε να το τραγουδήσετε στην τούμπα......

By Johnnyxatz


2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου