Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

O CRISTIANO MORAES DE OLIVEIRA ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Ο Christiano Moraes De Oliveira βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και είναι επιλογή του Σέρτζιο Κονσεισάο και μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι αλλά και στα άκρα της επίθεσης της ομάδας μας.Ο Παίτης θα αποκτηθεί ως ελεύθερος!

Ο Βραζιλιάνος με το Νο 10 στην πλάτη αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα ομάδα πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας που συμμετείχε και στο Europa League.

O Κριστιάνο Ολιβείρα, γεννήθηκε στις 28/9/1983 στην πόλη Μανάες της Βραζιλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στη National.Εχει πορτογαλικό διαβατήριο και με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις έστρεψε πέρσι τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων πάνω του, και έστειλε την ομάδα του στην ευρώπη.

Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να κάνει παιχνίδι γρήγορος με πολύ καλή ντρίπλα και καλές εκτελέσεις φάουλ.Διαθέτει και τα δύο πόδια , ενώ το διάστημα που αγωνίστηκε στην Πάκος πέτυχε 15 γκολ σε 66 συμμετοχές. Μάλιστα τη σεζόν 2008-2009 είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Παράλληλα , με εξαιρετικές εμφανίσεις, βοήθησε την ομάδα του να βγει στην Ευρώπη μέσω του θεσμού του Κυπέλλου.

O παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι αλλά και στα άκρα!

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου