Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 71-68


Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα μπάσκετ καθώς η ομάδα μας αυτοκτόνησε στο Περιστέρι και στο τέλος χάσαμε με 71-68!

Η ομάδας έφτασε να προηγείται μέχρι και με 10 πόντους διαφορά είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά στην 4η περίοδο εκεί όπου άρχισαν και πάλι τα περίεργα σφυρίγματα χωρίς να είναι δικαιολογία η ομάδα μας έκανε απίστευτα λάθη και ενώ ήμασταν έστω και 3 λεπτά πριν το τέλος μπροστά με 6 πόντους καταφέραμε και χάσαμε!
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα εκεί όπου το παιχνίδι ήταν στο καλάθι κυριολεκτικά κάναμε ότι ήταν δυνατό για να μην κερδίσουμε και ήρθε η ήττα με 71-68.
Πετάξαμε μία πολύτιμη νίκη σήμερα αλλά ωφείλουμε να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.Σημαντικό ρόλο έπαιξε και σήμερα η απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου μιας και υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ!

Πολλά συγχαρητήρια σε όσα αδέρφια μας έδωσαν το παρών στο Περιστέρι!


Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:

"Κλωτσήσαμε τη καρδάρα με το γάλα στο τέλος, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Δεν κρατήσαμε αυτό που είχαμε κάνει μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν δύσκολο ματς. Είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία με μείον πέντε παίκτες, από τους οποίους οι δυο έμειναν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Έγιναν όμως αδικαιολόγητα λάθη από παίκτες που θεωρούνται έμπειροι".

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να "καθαρίσει" νωρίς τα ματς, ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει η ανάλογη συνοχή που πρέπει. Έχουμε αλλάξει το ρόστερ αρκετές φορές στο τέλος με συνέπεια να μην υπάρχει καλή διαχείριση του σκορ", ενώ τέλος... διόρθωσε τον Βαγγέλη Μάντζαρη που μίλησε για μεγαλύτερο μπάτζετ του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Μην βάζετε και... στοίχημα".

Τέλος, ο Γιάννης Δεμερτζής τόνισε: "Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ελέγχαμε στη πιο μεγάλη διάρκεια το ρυθμό του αγώνα. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Δεν κρίθηκε το ματς στα τελευταία δυο λεπτά, αλά στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου όταν δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την υπέρ μας διαφορά".

Tα δεκάλεπτα: 17-20, 36-36, 51-53, 71-68

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 19 (3), Καυκής 2, Γκρέγκορι 13 (1), Ταπούτος 10, Καλλές, Τσιάρας, Μιλισάβλιεβιτς 2, Χέλιουελ, Δεμερτζής, Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 4, Γκετσέφσκι 18 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου