Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΑΛΒΕΣ ΛΙΝΟ:Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Ο Ποδοσφαιριστής μας Μασιέλ Άλβες Λίνο,σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην νίκη επί του Πανιωνίου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Συνέντευξη του Λίνο

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε πριν την έναρξη. Ο Πανιώνιος είχε καλά αποτελέσματα και ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Μπήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο, γρήγορα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Είχαμε την ατυχία με το πέναλτι, αλλά συνεχίσαμε, πιέσαμε και σκοράραμε. Κερδίσαμε, συγχαρητήρια σε όλους και στους οπαδούς μας, που ήταν ξανά πάρα πολλοί και μας συμπαραστάθηκαν θερμά".

Για το αν και κατά πόσο ήταν δουλεμένη η φάση του γκολ, ανέφερε: "Σίγουρα στις στημένες φάσεις δουλεύουμε πολύ, τόσο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όσο και μετά τη λήξη της. Εγώ προσπαθώ να εκτελώ δυνατά τα φάουλ, πολλές φορές στο πρώτο δοκάρι, έχουμε ψηλούς ποδοσφαιριστές για να εκμεταλλευτούν τις σέντρες και αυτό έγινε χθες. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν μπήκε το γκολ, αλλά χθες μπήκε με τον Βλάνταν".

Όσο για την ψυχραιμία που επιδεικνύει, σχολίασε: "Σίγουρα είναι ένα θετικό προσόν που έχω. Η στήριξη και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι πάρα πολύ καλά για μας, μας δίνουν ώθηση και δύναμη, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Οπότε θα πρέπει ο καθένας να έχει από μόνος του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να ξέρει πότε να ανέβει και πότε όχι".

Για τις κούρσες που κάνει από αριστερά, ο Λίνο τόνισε: "Προσπαθώ να ανέβω ψηλά για να στηρίξω τις επιθέσεις της ομάδας, όταν συντρέχει λόγος και είναι εξασφαλισμένο ότι δε διατρέχουμε κίνδυνο στα μετόπισθεν. Στον κόσμο αρέσουν αυτά που κάνω, ωστόσο πάντα ό,τι κάνω, το κάνω με γνώμονα το καλό της ομάδας".

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ είπε: "Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να έχει υψηλούς στόχους, βρίσκεται στον τρίτο χρόνο του πλάνου που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να σταθεροποιηθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό, και στα δύο θέλουμε να πάμε καλά. Στις προτεραιότητές μας είναι και το κύπελλο ασφαλώς, αρχής γενομένης να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, πριν από αυτό, έχουμε τα ματς του πρωταθλήματος, εξίσου σημαντικά. Έχουμε στόχους, έχουμε φιλοδοξίες, δουλεύομε κάθε χρόνο προς αυτήν την κατεύθυνση και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε πετύχει".

Για το μεθαυριανό Σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό επισήμανε: "Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα και πρόκειται για ένα εκτός έδρας αγώνα. Αλλά δεν μας πτοούν αυτά, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα πάμε στη Λιβαδειά για τη νίκη".

Σχολιάζοντας το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κριστιάνο Ολιβέιρα, στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε: "Είναι από τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Όταν αγωνιζόμουνα στην Πόρτο, τον ήξερα από την Πάσος Φερέιρα. Διαθέτει ποιότητα, έχει χαρακτηριστικά που δύσκολα βρίσκεις. Είναι αλήθεια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν είναι στο ρυθμό που θέλει. Αλλά ήδη πατάει καλύτερα στις προπονήσεις, φαίνεται αυτό, έκανε την πρώτη του συμμετοχή έστω και για ένα εικοσάλεπτο και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου