Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΛΟΥΣΙΟ ΦΙΛΟΜΕΝΟ:ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ


Ο Λούσιο Φιλομένο μίλησε σε συνέντευξη του για την επανεμφάνιση του μετά από καιρό στους αγωνιστικούς χώρους και για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας μας!

Για την επανεμφάνισή του στο προχθεσινό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε: «Το πιο σημαντικό για την ομάδα ήταν να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς γιατί ο Πανιώνιος είναι πάντα μια δύσκολη ομάδα. Κι όσο για μένα ήταν σημαντικό που επέστρεψα μετά από πολύ καιρό απουσίας και έναν παράξενο τραυματισμό που είχα. Πλέον συνεχίζοντας την δουλειά μου και μετά από τα πρώτα 20΄ που έπαιξα και θεωρώ ότι μετά από έναν μήνα από σήμερα θα είμαι έτοιμος και στην κατάσταση που θέλω».

Για το αυριανό παιχνίδι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό σχολίασε: «Θα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι σε έναν ακόμη πόλεμο που μας περιμένει. Πολύς κόσμος μπορεί να πει ότι πρέπει να κερδίσουμε εκεί στην Λιβαδειά αλλά σήμερα στο ποδόσφαιρο πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατ και τακτικής. Ωστόσο το αυριανό παιχνίδι θα είναι μία απόδειξη για μας ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα που είναι δύσκολη να την κερδίσεις ειδικά όταν παίζει στην έδρα της που θα επιχειρήσει να παίξει δυνατά. Εμείς όμως θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για 90΄ και με ηρεμία να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο στα play off από την περσινή χρονιά και αν θεωρεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από την 2η θέση της κανονικής περιόδου και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή με 10 βαθμούς διαφοράς σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό με τον οποίων η διαφορά είναι στους πέντε σχολίασε:

«Νομίζω φυσικά ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και να πάρουμε την 2η θέση με την 1η θέση να είναι δύσκολο να την προλάβουμε αλλά όχι απίθανο. Ωστόσο κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ότι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα για το καλύτερό του και για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος».

Πόσο δύσκολο όμως είναι για τον ΠΑΟΚ να προλάβει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή τόνισε: «Η διαφορά μας είναι 10 βαθμοί και έχουμε μπροστά μας 14 παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλούς βαθμούς να πάρουμε αλλά από την εμπειρία μου θεωρώ ότι είναι δύσκολο σε αντίθεση με την διαφορά μας με τον Ολυμπιακό που είναι ουσιαστικά ενάμιση παιχνίδι σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα πρέπει να χάσει τρία παιχνίδια για να τον πλησιάσουμε και όχι για να τον ξεπεράσουμε. Αυτό εννοώ ότι είναι δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και με συγκέντρωση για την παραμονή τους στην κορυφή. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα με τίποτα να μην είναι απίθανο».

Για την άποψή του για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με υποστήριξαν σε όλο το διάστημα της απουσίας μου λόγω του τραυματισμού μου κάτι που ήταν πολύ καλό για μένα. Για μένα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι και πιο φανατικοί στην Ελλάδα όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Κι όσο για αυτό που μπορώ να τους πω είναι να τους ευχαριστήσω και επί προσωπικού για την υποστήριξή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου