Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ


Ελλάς ΕΛ ΑΣ η χώρα της πουστιάς την ώρα που πολλοί οπαδοί μας από το πρώι ξεκίνησαν για την Λιβαδειά οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την μετακίνηση αυτή!

Στην Ελλάδα του 2010 ακόμα βασιλεύει η χούντα καθώς ο Έλληνας πολίτης απαγορεύεται να μετακινηθεί εντός της χώρας για να πάει να παρακολουθήσει την ομάδα του!
Από το πρωί πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι μας που ξεκίνησαν το ταξίδι για την Λιβαδειά και το Κομπότης Sports Arena.

Διάφορα κωμικοτραγικά έχουν συμβεί κυρίως στα Μάλγαρα όπου είχαμε συλλήψεις οδηγών λεοφωρείων και σταμάτημα των πούλμαν μας με προσαγωγές φιλάθλων και ότι άλλο κωμικό μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Ο Γιάννης Κομπότης έχει δεχτεί την παρουσία φιλάθλων μας και υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο με εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά η Ελληνική Αστυνομία έχει άλλη άποψη!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που συνεχίζει το δρόμο του με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από κει και πέρα ότι αντίδραση και να έχει θα παρουσιαστέι μετά σαν τα κακά παιδιά και άλλη μία φορά θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν τους πραγματικούς υπεύθυνους την στιγμή που οι βάζελοι πηγαίνουν(και καλά κάνουν γιατί έτσι πρέπει)κανονικότατα στην Ξάνθη.

Αυτό το ρεζιλίκι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει γιατί ο κόσμος θα ξεσπάσει...δεν μπορεί ο καθένας σε μια ελεύθερη χώρα να απαγορεύει μετακινήσεις Ελλήνων Πολιτών εκτός αν θέλουν να ανακοινώσουν ότι η χούντα επέστρεψε!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ

By Johnnyxatz

5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου