Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

12-5-2001 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΞΑΝΑ


Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν σηκώναμε την κούπα μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια επί του μισητού Ολυμπιακού με 4-2 παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.
Μέσα σε μια Νέα φιλαδέλφεια που θύμιζε Τούμπα η ομάδα μας παρασυρόμενη από τον διψασμένο για τίτλους λαό σκόρπισε τον gay και έκανε τους οπαδούς του όσοι θυμάστε και ήσασταν στο γήπεδο να αποχωρούν από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ μας κατέκτησε το 3ο τότε κύπελο της ιστορίας του μετά από 26 χρόνια και έφερε στον Λευκό Πύργο έναν τίτλο μετά το πρωτάθλημα του 1985.
Φοβερές στιγμές για όσους το ζήσαμε από κοντά θυμάμαι όλα τα παιδιά στην κερκίδα να κλαίνε από χαρά και από περηφάνεια που ταπεινώναμε τον θρύλο μέσα στην Αθήνα και βλέποντας μια ομάδα με τους παίκτες να γυαλίζουν τα μάτια τους από το πρώτο λεπτό καθώς μόλις στο 4' ο Εγκωμίτης έκανε το 1-0 και στο 31' ο Μπορμπόκης έδειξε τόν δρόμο για την κούπα κάνοντας το 2-0 μετά από ασταθή απόκρουση του Ελευθερόπουλου.
Μαγικό ξεκίνημα και στο Β΄ημίχρονο όπου η ομάδα μας από την σέντρα και αλλάζοντας λίγες πάσες χωρίς καν να ακουμπήσει την μπάλα παίχτης του ολυμπιακού έκανε το 3-0 με τον Γ. Γεωργιάδη και την κερκίδα να παραληρεί και τους πρώτους γαύρους να έχουν αρχίσει να φεύγουν.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δημήτρης Ναλιτζής στο 85' λέγοντας μπροστά στην κάμερα το αξέχαστο ''Τους Γαμ....με''
Τελικό σκορ 4-2 και ο ΠΑΟΚ μας Κυπελλούχος Ελλάδος 2001 χαμός στον Λευκό Πύργο στην Αθήνα στον δρόμο της επιστροφής,δάκρυα χαράς υπερηφάνεια και ένας τίτλος μετά από πολλά χρόνια που πολλοί οπαδοί μας γιόρτασαν για πρώτη φορά και όλες αυτές οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες μέσα μας με χρυσά γράμματα.
Για την ιστορία οι σύνθεση της ομάδας μας ήταν
ΠΑΟΚ: Κόβιτς, Κατσαμπής, Αμπονσά (46' Κουλακιώτης), Ουντέζε, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Εγκωμίτης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης (79' Ναλιτζής), Καφές, Οκκάς (88' Σπάσιτς).

Αξέχαστες στιγμές και στην επιστροφή της ομάδας μας με το αεροδρόμιο Μακεδονία να ντύνεται στα ασπρόμαυρα από χιλιάδες λαού και ένα ατελείωτο κομβόι μέχρι τον Λευκό Πύργο όπου για πρώτη φορά ανέβηκε ομάδα πάνω στον Λευκό Πύργο παρέα με την κούπα.

Συσπείρωση εμπιστοσύνη στη διοίκηση μακριά από προπαγάνδες και κακόβουλες δηλώσεις και πράξεις πραγματική στήριξη στον Νέο ΠΑΟΚ που μετά από 31 χρόνια έφτασε στην 2η θέση σε μια όπως και να χει επιτυχημένη χρονιά και ένα είναι το σίγουρο ότι πάλι θα ρθουν οι μέρες που θα κλαίμε από χαρά.

By Johnnyxatz

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ 2-0,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου